Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Радев - скритата "лимонка" на САЩ, започна да гърми... Яко срещу Русия и за НАТО...

 
Президентът Румен Радев се възприема от голяма част от народа като надежда срещу Бойко Борисов. Но не само срещу него, а и срещу атлантизма и Европа по принцип.
Радев акумулира голяма част от русофилската поддръжка, а както знаем, русофили сме над 80% от населението.
Всяка новина - истинска или фалшива, в която Радев казва нещо позитивно за Русия, или срещу ЕС, предизвиква фурор в мрежата.
Това са фактите.
Но те не отменят обективния факт, че вчера същият този Радев е подписал остра русофобска декларация на 9 президенти от Източна Европа. Декларация, написана от традиционно анти-руските Полша и Прибалтика, и която призовава за повече натовско военно присъствие, което да е именно "срещу Русия". Да, има го този текст. Поляци и прибалтийци си прокараха декларация, и наш Румен вътре в нея.
Какво биха казали избирателите на Радев за идеята за още американски или натовски бази, на наша територия?
Какво биха казали за Крим и Украйна? Защото в декларацията, Русия се заклеймява остро точно по тези въпроси. По които избирателите ни избраха Радев точно за обратното!
На сайта на Президентството въпросният документ го няма. Странно защо? Трябваше да четем какво президентът ни е подписал, на сайта (виж тук) на румънския му колега.
Може би, защото натовският генерал Радев иска да излъже избирателите си, и да скрие от тях какво върши. При Плевнелиев тази декларация би била на челно място на заглавната страница. Поне човекът би бил честен - би имало съвпадение между изразена позиция и свършена работа.
При президента Радев позицията на думи е про-руска, а на дело - анти-руска, атлантическа, та дори повече бази иска...
А трябва ли да забравяме, че Радев е опитен пилот и много добре знае, че ако за авиацията има някакъв шанс, той е да се превъоръжи с руски самолети. По-евтини са, и има база за поддръжка. Купуването на 8 "Грипена", или друго нещо западно, би било буквално "на гол тумбак чифте пищови". Някакви изложбени експонати, напълно несъответстващи на авиацията на Турция и Гърция, и не можещи да решат никакви цели.
Но Радев е за западните самолети - каквито и да са те, и не обелва и дума за Миг-31 или Су-35, които са класи над тях, и са тройно по-евтини.
Може да се опитаме да не игнорираме и кадровия подбор на Радев. Началник на кабинета му е крайният неолиберал и атлантик Иво Христов (не оня, за който се сещате, а един друг). А из комисии, агенции и съветници, президентът назначи соросоиди, хора от НПО-та, и всевъзможни "правозащитници"...
Не е приятно да се признае, но Радев все повече заприличва на "скрита лимонка". Едно натовско момченце, успешно монтирано да лъже наивния ляв и русофилски избирател. Същото, което атлантиците направиха с десницата, като я изпълниха със соросоиди, са го направили и с левицата. Като я напълниха с обучени в техни академии офицерчета.
Апропо, преди 9 септември, десницата е била патриотична, припомням. Ако ген.Луков видеше нещо, тип Сорос или Христо Иванов, щеше да го разстреля собственоръчно.
След 9 септември пък левицата също е патриотична. Тя измисли Възродителния процес, та и няколко изселвания по спогодби с Турция преди това.
Днес десницата са атлантици, левицата - атлантици, а народът може само да се надява накрая Путин да прати танковете, и да поеме държавата ни на собствено ръчно управление...

Добри Божилов
11.06.2018 

Няма коментари:

Публикуване на коментар