Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойче, докато спасяваш Европа и Западните Балкани, България умира...

Положението е пълна катастрофа. От училището на децата, 80% се готвят да емигрират.
Аз съм един от малкото дето възпитават да НЕ се емигрира. Но вече се колебая.
Полицията на село не може да се оправи с един цuгaнuн, дето дъни чалга денонощно. Ни полиция, ни кмет, ни община, ни РИОКОЗ. Смехория.
Един англичанин със сходен проблем в друго село, каза, че в Англия биха дошли веднъж и жълт картон. Ако повтори, го изселват от къщата му.
Тук години и десетки полицейски протоколи - и нищо.
Начело ни е Мутра, дето остави, че е корумпирана, но е толкова проста, че просто ликвидира държавата с простотия. Не с кражби.
Чуваш ли, Бойче, за теб говорим! Докато спасяваш Европа и Западните Балкани, България умира...
Никаква надежда от никъде. Дори отвън - и от Изток, и от Запад, крепят "Бойчето" - явно си получават своето и не им дреме.
Та ние с едни бездомни кучета не можем да се оправим...
Трагично е, но май емиграцията остава... Последните свестни ще си тръгнем...

Добри Божилов, Фейсбук
28.06.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар