Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Корнелия, защо събра 70 хиляди на Бузлуджа, а не пред Парламента... Бойко би паднал на секундата! Народът протестира за какво ли не, теб те няма!

Корнелия, като човек, който идиотски ходи на всеки протест срещу Бойко Борисов, те питам ти опозиция ли си му, или си му таен съюзник?
Вчера на Бузлуджа ясно показа, че можеш с лекота да събереш 70 хиляди души. При това да катерят чукарите до горе, защото шосетата се запушват при подобен поток.
Кажи, Корнелия, защо ги няма тези хора в София - по площадите? Защо ги няма пред Министерския съвет или пред Парламента?
Народът протестира за какво ли не, гневен е. Ако не 70, ако 7 хиляди души дойдат, ако един от десет дойде, и с Бойко е свършено.
Но ходим винаги по 300-400 души ентусиасти, а останалите пишете постове във Фейсбук и четете речи на Бузлуджа!
Корнелия, властта се взима в столицата. Или там където е "кралят"!
Някога френският крал точно затова изместил резиденцията си от центъра на Париж (Лувъра) извън града (Версай). Защото пред Лувъра могат да се съберат бързо тълпи и да го обесят. А тълпата докато стигне пеша до Версай, и ще е уморена, няма всички да стигнат изобщо.
Бойко Борисов си е още в центъра на София. Там е Министерският съвет, там е Парламентът. Няма къде да избяга. Стовари народа под прозорците му, и ще го бутнеш.
Ти вместо това стовари народа на Бузлуджа. Като "кралят" не може да избяга от града, ти отведе народа далеч от града...
Корнелия, ти искаш ли властта, искаш ли да изгоним това бедствие Борисов, или не?
Народът протестира за какво ли не, теб те няма...
Да не би всъщност да се страхуваш да бутнеш Бойко?

Добри Божилов
29.07.2018

1 коментар: