Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. Всички мои книги са публикувани безплатно в Интернет. Една по една, те се издават и на хартия от самия автор... В пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо. По-добре четете безплатно...

(Безплатното разпространение е временно спряно, със съдебно разпореждане. Но ще се преборим скоро да отпадне...)

Като няма чума, сега Бойко да плати "компенсациите" от своите авоари... Защо ние ще плащаме за здрави животни, избити от Шайката...?

След безразборното колене на здрави животни в Странджа, възникнаха сериозни финансови въпроси.
Държавата обяви, че ще компенсира стопаните, защото така е по закон, след като животните са болни.
Добре, прилагаме закона.
Но накрая животните не се оказаха болни! Били са болни само във въображението на Бойко Борисов и министърът му Порожанов. Въпреки огромни протести и мнения на ветеринари, че няма никакви признаци на чума, въпреки всичко това, Бойко се наложи и изкла животните.
А ние ги платихме!
Аз лично искам Бойко да върне парите, които е взел от мен като данъкоплатец, за да плаща за геноцида. След като са "сгрешили" и са изклали здрави животни, то единствените, които дължат обезщетение, са самият Бойко, Порожанов, бащата на разголената протестърка Илиев и цялата подобна сган, която се подигра и с хората от Странджа, и с целия народ.
Нека Бойко плати компенсациите от своите лични авоари...

Добри Божилов,
23.08.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар