Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Като няма чума, сега Бойко да плати "компенсациите" от своите авоари... Защо ние ще плащаме за здрави животни, избити от Шайката...?

След безразборното колене на здрави животни в Странджа, възникнаха сериозни финансови въпроси.
Държавата обяви, че ще компенсира стопаните, защото така е по закон, след като животните са болни.
Добре, прилагаме закона.
Но накрая животните не се оказаха болни! Били са болни само във въображението на Бойко Борисов и министърът му Порожанов. Въпреки огромни протести и мнения на ветеринари, че няма никакви признаци на чума, въпреки всичко това, Бойко се наложи и изкла животните.
А ние ги платихме!
Аз лично искам Бойко да върне парите, които е взел от мен като данъкоплатец, за да плаща за геноцида. След като са "сгрешили" и са изклали здрави животни, то единствените, които дължат обезщетение, са самият Бойко, Порожанов, бащата на разголената протестърка Илиев и цялата подобна сган, която се подигра и с хората от Странджа, и с целия народ.
Нека Бойко плати компенсациите от своите лични авоари...

Добри Божилов,
23.08.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар