Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ДА ТЪРГУВАТЕ НА ФОРЕКС! Това е измама за глупаци... Търговията не е честна...

АБСОЛЮТНО НИКОГА НЕ СЕ ХВАЩАЙТЕ ДА ТЪРГУВАТЕ НА ФОРЕКС!
АБСОЛЮТНО НЕ ГО ПРАВЕТЕ. Трейдингът на финансовите пазари е престъпна схема за да ви вземат парите. Над 99% от участниците ГУБЯТ.
Абсолютно никакво значение няма колко са чели, дали спазват "правилата", дали изчисляват нещо и пр.
Трейдингът е НЕЧЕСТНА игра, защото пазарите се движат от малък брой участници, които имат вътрешна информация. Те са единствените печелещи. Всички останали ви зарибяват, за да сте губещите, за сметка на които те печелят.
Ще ви кажа и още нещо - пазарите винаги вървят не по посока на някакви фундаментални фактори. Те вървят по посока на "стоповете". "Стопът" само привидно е защитна сделка, която да ви изведе от пазара, когато започнат да се трупат загуби и не сте уцелили движението му. Не е такава. Истинската му цел е друга. Стоповете са договор за загуба. Вие казвате къде бихте продали на загуба.
Големите банки, при които се събират всички поръчки, имат ЦЯЛАТА ИНФОРМАЦИЯ КЪДЕ СА СТОПОВЕТЕ. И като около дадена цена се съберат много стопове, и около нея има малко насрещни поръчки, които биха спечелили (т.нар. "лимити"), то цената тръгва натам. Самите банки я местят, за да ударят СТОПОВЕТЕ.
Удрят ги, и ви обират парите.
След което пазарът може отново да се върне където е бил. Но вие вече сте загубили!
При положение, че това се прави постоянно, то чисто статистически, дългосрочно ще ви оберат. Дори да избегнете една или друга такава нечестна атака, вие в повечето случаи сте на губещата страна, и по теорията на вероятностите, ще изгубите.
Извън "стоповете", има и други схеми, които не е нужно да ви описвам една по една. Просто знайте, че търговията на капиталовите пазари е нечестна.
ЗАТОВА: НЕ СЛУШАЙТЕ ТЕЗИ, КОИТО ВИ ЗАРИБЯВАТ, НЕ СЕ ЗАНИМАВАЙТЕ С ТРЕЙДИНГ, ОСВЕН АКО ИМАТЕ ВЪТРЕШНА ИНФОРМАЦИЯ!
Всичко това е една измама за балъци...
Някой храни тия банкери с милионните заплати! Помислете кой!

Добри Божилов
27.10.2018

1 коментар:

  1. "Просто знайте, че търговията на капиталовите пазари е нечестна". Великият Ум сега и към инвестиране премина, че и към валутни пазари. Валутата се контролира от правителства, те я печатат както си искат, и са отговорни пред "избиратели". Пробвай същия номер с други активи - облигации, акции на компании да видим дали ще мине.
    Ако искаш да научиш основите не ивестиране и борсите - отдели си време, чети и учи. Иначе ставаш смешен. И малко информация за размисъл - ако ги нямаше дълговите пазари и раздутите дефицити всички - глобално - щяхме да сме 4 ПЪТИ по-бедни от сега. Мисля това беше съотношението между глобалната капитализация на активи и наличните активи. Този дисбаланс е роден от пазарите, и ако вземем тази "измама за балъци" да в махнем и живеем само с "каквото сме си изработили" - айде обратно в каменната ера.

    ОтговорИзтриване