Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Корнелия даде нови 2 месеца "въздух" на Бойко... Вервайте, че е "опозиция"...

Корнелия Нинова даде поредна спасителна глътка въздух на Бойко Борисов.
Вчера пред софийската организация на БСП, тя обяви, че "след Конгреса поемат курс към предсрочни избори".
Но конгресът е чак в края на януари на 26-ти. Значи едва след това БСП ще предприеме някакви по-съществени стъпки. Като например да изкара 10 хиляди души в София на улицата, вместо да събира 50 хиляди на Бузлуджа.
Защо Корнелия не подкрепи протестите, които щяха да съборят Бойко, все още отговор няма.
Но вече има ясен отговор, че БСП дава 2 месеца на спокойствие на властта, вместо незабавно да се включи в събарянето и.
В момента Бойко се клати - има протести, Каракачанов е супер компрометиран, Горанов - вторият най-важен министър, е на път към оставка, а в Парламента Валери Симеонов започна да се прави на вътрешна опозиция.
И на този фон какво виждаме?
БСП се намесва и за пореден път... подкрепя Бойко.
Точно подкрепа е, когато властта се клати, ти да отложиш твоето включване за след 2 месеца.
Правителство пада при съединени сили срещу него, а не при разпръскване на силите във времето.
А и след 2 месеца кой ще помни какво е обещала Корнелия днес? Може дори тогава да не поеме към избори.
Вече 4 или 5 пъти в критичен момент, БСП се намесва и спасява Бойко. Вдига му топката за "воле" и той става герой.
Няма да има никакви нови избори. Поне не и по заслуга на БСП. А ако случайно народът свали Бойко сам, то след изборите маските ще паднат.
Бойко и Корнелия ще се гушнат в "голяма коалиция" и пак ще си гледаме все същия неолиберален, анти-патриотичен и атлантически курс, който убива страната ни...

Добри Божилов
02.12.2018