Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Спасението е "изход", но какво ще стане на референдум? Резултатът ще е 170% за ЕС... Ето сметката...

Решението за България очевидно е излизане от ЕС. Но нека да видим какво би станало на един референдум.
2 милиона избягали в ЕС ще гласуват, да този път ще се явят за гласуват, и ще е за това да си запазят паспортите, за да могат да работят в ЕС.
1 милион гербаджии ще гласуват, защото заплатите им зависят от Бойко и ЕС, а не от ТЕЦ-овете или ТИР-овете.
ДПС ще извади 500 хиляди гласа, вкл. Ердоган ще помогне, защото и там продаваме паспорти и много турци работят в ЕС.
Психо-десните ще извадят 200 хиляди гласа, защото ЕС е самият Господ-Бог, той не подлежи на съмнение. Освен това, само в ЕС мъжете сред тях имат шанс евентуално някога да се омъжат.
Волен, Симеонов и Каракачанов ще извадят 200 хиляди гласа, защото само в ЕС жителите на гетата имат право да гласуват, и без ЕС, ще загубят избирателите си.
БСП ще извади поне 500 хиляди гласа "За" ЕС, т.е. поне 50% от червените ще са за ЕС.
Само до тук са 4,9 милиона гласа за ЕС.
Като отчетем, че общо ще гласуват под 3 милиона души, то ще имаме 170% за ЕС!
Надежда всяка за България оставете :)

Добри Божилов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Значи по същата логика и революция не може да направи човек, става нещо като кога четата на Ботев слиза в Козлодуй. Излиза, че България е безвъзвратно загубена и единствения изход е някой да ни освободи отново. Да ама след 500 години, щото знае, че и него ще омаскарим.

    ОтговорИзтриване