Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Спасението е "изход", но какво ще стане на референдум? Резултатът ще е 170% за ЕС... Ето сметката...

Решението за България очевидно е излизане от ЕС. Но нека да видим какво би станало на един референдум.
2 милиона избягали в ЕС ще гласуват, да този път ще се явят за гласуват, и ще е за това да си запазят паспортите, за да могат да работят в ЕС.
1 милион гербаджии ще гласуват, защото заплатите им зависят от Бойко и ЕС, а не от ТЕЦ-овете или ТИР-овете.
ДПС ще извади 500 хиляди гласа, вкл. Ердоган ще помогне, защото и там продаваме паспорти и много турци работят в ЕС.
Психо-десните ще извадят 200 хиляди гласа, защото ЕС е самият Господ-Бог, той не подлежи на съмнение. Освен това, само в ЕС мъжете сред тях имат шанс евентуално някога да се омъжат.
Волен, Симеонов и Каракачанов ще извадят 200 хиляди гласа, защото само в ЕС жителите на гетата имат право да гласуват, и без ЕС, ще загубят избирателите си.
БСП ще извади поне 500 хиляди гласа "За" ЕС, т.е. поне 50% от червените ще са за ЕС.
Само до тук са 4,9 милиона гласа за ЕС.
Като отчетем, че общо ще гласуват под 3 милиона души, то ще имаме 170% за ЕС!
Надежда всяка за България оставете :)

Добри Божилов, Фейсбук

1 коментар:

  1. Значи по същата логика и революция не може да направи човек, става нещо като кога четата на Ботев слиза в Козлодуй. Излиза, че България е безвъзвратно загубена и единствения изход е някой да ни освободи отново. Да ама след 500 години, щото знае, че и него ще омаскарим.

    ОтговорИзтриване