Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Двама здрави биячи, ще пребият и Брус Лий, ако е сам... Не си създавайте впечатления от филмите...

Между другото, да знаете, че обитателите на гетата са много добри в бокса.
Командос (който не е командос, а е снайперист) има нищожен шанс дори срещу 1 подобен. Вижте, че най-големите боксьори са именно от тия от гетата.
Например Тайсън Фюри е точно такъв и го казва самият той.
Освен това, командосите почти не са обучени на юмручен уличен бой. Той няма никакъв смисъл в реална война. Те са обучени преди всичко да боравят с оръжие.
При подобен пердах, съвсем нормално е станало, особено пък ако са двама.
При двама противници, ако ще да си Брус Лий, шансът е на тяхна страна. Това съм го чул от 7-ми дан президент на Световната асоциация по Айкидо. Също и при оръжие. Дори най-големия дебил да е срещу теб с меч, ако си с голи ръце, дори цял живот да си тренирал в Шао Лин, в 99% от случаите, онзи ще победи.
Не си създавайте впечатление за бойните изкуства от филмите...
Двама здрави селски биячи ще пребият и Брус Лий...

Добри Божилов
Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар