Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Държавата стартира кампания "Донеси за детето на съседа, за да му го вземем"...

С огромна гнусота и отвращение чух реклама по радиото, която призовава да се дават сигнали до властта за "насилие срещу деца".
Внимателно се посочва и до кои органи може да се подаде, и как, и се внушава, че насилието над деца е ежедневие, и дълг на всеки гражданин е да "донесе" на държавата, за да вземе тя мерки.
"Всеки има право на закрила!"
Т.е. почти всяко дете е потенциална жертва, внимавайте, и ни казвайте.
Държавата по-добре знае какво е добро за децата, ще ги настани в приемни семейства, които са превърнали това в професия. Доста приемни родители са и безработни роми. А дали ромите добре гледат своите собствени деца, е видно по състоянието на гетата.
Атаката е отвратителна. Подтикват се хората да донасят за съседите си, за да идват после социалните и да се саморазправят.
Дори се казва, че би било престъпление да не донесеш, ако знаеш. И ти си виновен!
Соросоидната атака се опитва да разбие българското семейство, да изземе децата ни, да ги превърне в безмозъчни зомбита и да им внуши лъжовни псевдо-ценности.
Народът трябва, и съм сигурен, че ще се вдигне. Нашият народ не обича доносничеството. А последният случай на отнето бяло българче в Смолян, предизвика революция с социалните мрежи.
Но аз ще направя още нещо.
Официално, като гражданин, донасям, че има стотици зле гледани деца в столичния квартал Филиповци.
Уважаеми г-н Министър на МВР, уважаема Агенция за закрила на детето,
По радиото бе излъчена реклама, че е мой граждански дълг да докладвам, когато съм свидетел на насилие над деца или нарушаване на правата им.
В изпълнение на това си задължение Ви пращам следния сигнал:
В квартал Филиповци в София деца ходят необлечени, ненахранени, мръсни и не посещават училище.
ОСВЕН ТОВА ТАМ Е ЧЕСТО И НАСИЛИЕТО НАД ДЕЦА - ТЕХНИ ПИЯНИ БАЩИ ГИ ПРЕБИВАТ ЗВЕРСКИ.
В качеството си на съвестен гражданин, донасям това сведение на властта, за да вземе мерки...

С уважение,
Добри Божилов
(доносник)

П.П.Сигналът е подаден до МВР и ДАЗД. 

2 коментара:

  1. Няма ли кой да спре тов безумие?

    ОтговорИзтриване
  2. Не само ги пребиват! Единадесет-дванадесет годишни момичета раждат деца, което говори за явна педофилия и едва ли тези деца са заченати със съгласието на децата, превърнати толкова рано в майки!

    ОтговорИзтриване