Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

САЩ чакат техни фирми да построят "Турски поток" за 3 млрд. и после ще го забранят да се ползва...

Прави ли ви впечатление каква гигантска борба развиват САЩ срещу почти готовия вече "Северен Поток-2".
Дипломатически натиск, заплахи със санкции (каквито очевидно ще има), притискане на слаби правителства в ЕС (напр.румънското) да вкарват техни проекти в ЕК.
А за "Турски поток" - ни гък, ни вопъл, ни стон...
Защо?
Това е втората тръба, която заобикаля Украйна и притежаваните от САЩ там тръбопроводи? Защо Северен поток е опасен, а Турски поток - не?
Чудя се, и си мисля - сега първо янките ще усвоят 3 милиарда наша народна пара за строителството. Ние ще ги платим, не ги плаща "Газпром". Ние ще го правим.
И кой ще го прави - разбира се Големият брат, който крепи Бойко на власт.
Едва след като усвоят милиардите, ще го забранят. Ще си имаме едни тръби, по които няма да тече никакъв газ...
Ако някой има друго обяснение, да сподели... :)

Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар