Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

СДС се върна от където тръгна - в майката-закрилница БКП (ГЕРБ)

Ако се съмнявате в заглавието, просто погледнете някоя снимка от емблематичния митинг на СДС на Орлов мост през 1990 г.
Над 90% от лидерите на "опозицията" са агенти на ДС. Тук там има някой случаен демократ, но от тия загубени души, абсолютно никой не се издигна.
СДС е продукт на тайните служби, създаването му започва още преди 10 ноември. То е инструмент за разграбването на България от самите тайни служби, което достигна зенита си в мандата 1997-2001 г. Когато се плячкоса буквално всичко, а думата "приватизация" заслужено стана най-мръсната в българския език.
СДС е и инструмент и срещу случайни грешки в замисъла, от типа на Жан Виденов - наивен идеалист, който си повярва, че може да спасява България и тръгна да прави нещо. Много бързо службите му видяха сметката, и въздигнаха верните другари от СДС.
След като приключи функцията си, тази партия отиде в миманса. Дойдоха нови проекти на ДС - НДСВ, а после и ГЕРБ.
И днес - СДС просто се връща от където тръгна. При майката-закрилница БКП (ГЕРБ).
Честито на всички идиоти, които някога повярваха, честито и на всички тарикати, които станаха милионери и милиардери...

Добри Божилов
24-03-2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар