Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

СДС се върна от където тръгна - в майката-закрилница БКП (ГЕРБ)

Ако се съмнявате в заглавието, просто погледнете някоя снимка от емблематичния митинг на СДС на Орлов мост през 1990 г.
Над 90% от лидерите на "опозицията" са агенти на ДС. Тук там има някой случаен демократ, но от тия загубени души, абсолютно никой не се издигна.
СДС е продукт на тайните служби, създаването му започва още преди 10 ноември. То е инструмент за разграбването на България от самите тайни служби, което достигна зенита си в мандата 1997-2001 г. Когато се плячкоса буквално всичко, а думата "приватизация" заслужено стана най-мръсната в българския език.
СДС е и инструмент и срещу случайни грешки в замисъла, от типа на Жан Виденов - наивен идеалист, който си повярва, че може да спасява България и тръгна да прави нещо. Много бързо службите му видяха сметката, и въздигнаха верните другари от СДС.
След като приключи функцията си, тази партия отиде в миманса. Дойдоха нови проекти на ДС - НДСВ, а после и ГЕРБ.
И днес - СДС просто се връща от където тръгна. При майката-закрилница БКП (ГЕРБ).
Честито на всички идиоти, които някога повярваха, честито и на всички тарикати, които станаха милионери и милиардери...

Добри Божилов
24-03-2019

Няма коментари:

Публикуване на коментар