Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Не понасям Станишев много повече от вас, но не ви ли писна от 10 години "Бойко"? Не ви ли писна все нещо да става и да го спасява?

Наскоро ядох много бой из социалните мрежи, от страна на червени тролове, след като като нормален гражданин, изразих крайното си разочарование от откровената порнография, която се получи с листата на БСП.
Понякога си мисля, че червените и герберските тролове, са едни и същи. Не им ли изнася нещо, те атакуват по абсолютно идентичен начин. А нормалният активен гражданин е нормално понякога да каже нещо, което не изнася на партийците.
Но това е отделна тема.
Сега въпросът е друг. Исках да река, че не понасям Станишев много повече от повечето от вас, които ще прочетете тази статия. И не само него. Не понасям и неолибералната до екстремизъм листа с лица, които се чувстват повече европейци, отколкото българи. Да ви река, разочарован съм дори от водача на листата Елена Йончева, която нарече Станишев "рицар", а малко по-късно направи няколко намигвания към истанбуло-джендърското съсловие.
Не понасям всичко това, за него не може да се гласува...
Със сигурност няма да гласувам "За" това...
Но ще гласувам "Против" Бойко. Другарки и другари, дами и господа, не ви ли писна? Не ви ли писна 10 години само Бойко Борисов да гледаме, и все нещо да се случва, та той да оцелее...
Дайте да го бутнем най-сетне и окончателно! Дали ще е Станишев или Габриел в ЕС, е едно и също. Едни и същи предатели и продажници. Но дали ще остане Бойко тук, или няма да остане, има голяма разлика!
Не виждате ли какво става - все някой Го спасява. Един път Костов ще направи компромис, после Радан ще се извини на избирателите си. Сега са Патриотите. А зад всички винаги се извисява сянката на Пеевски. Е, не искате ли да сложим край на това?
Дайте да се отървем от Бойко, пък после ще се разправяме със Станишев, и с това как Корнелия да го разкара и него. Обаче ако сега, заради Станишев, Бойко отново се измъкне, то ние ставаме смешни.
Той уреди Серго в тая листа, той даде пари на Гергов да прави интриги в БСП. Е, набута го. И пак спаси дебелия си футболен ХХХХХХ. До кога така?
Какво ще сътвори на следващите избори, та пак да оцелее...
Отивам и пускам за БСП, за Станишев, за оная дето била първом европейка, после българка... Пускам, за да ми се махне тази напаст от главата. А после - без Него, ще се отдадем на гнева срещу червените атлантици...

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата"

2 коментара:

  1. Д-р. Станишев е голям учен историк с важни изследвания върху руската история от втората половина на 19-ти век до събитията 1905г. както и върху земеделското и социалистическото движение в България.

    ОтговорИзтриване
  2. правилно - наказателен вот против по-голямото зло !

    ОтговорИзтриване