Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Някой да ми обясни как властта е получила "вот на доверие" с 42% за нея и 58% "против"... Евродепутатите са 8 срещу 9...


Медиите и социолозите са гербери - това е ясно. Но Истината не е герберска.
В момента, по получени гласове, ГЕРБ и ВМРО - заедно, имат 37%. Ако добавим лилипутските резултати на Волен и Симеонов, стават 39%. Ако добавим дори шикалкавещия Марешки, то стават 42%.
Всички останали са против тях. БСП - 25, ДПС - 16%. Дори само тия проценти са колкото на управляващите.
Но имаме и 6% на Радан, което си е твърд анти-ГЕРБ вот (макар и лидерите да са склонни да се продават след избори).
После имаме независими кандидати, тип Иванчева (тя абсолютно няма как да е с ГЕРБ) - 1,7%, Минчо Христов - 1,6%, Възраждане - 1%, и всякакви подобни - всичко срещу властта.
Обстоятелството, че ГЕРБ са победили БСП (само нея), не означава, че властта е получила доверие.
Всъщност, недоверието личи дори от броя евродепутати. ГЕРБ и ВМРО общо ще вкарат 8. БСП, ДПС и Радан - 9.
Т.е. правителството на Бойко Борисов получи звучен шамар, ако и да успяха да притъпят удара, чрез схемата "Станишев", която обезкърви БСП и и отне възможността да отвее всички на изборите. Но 25% за БСП при набутан този герберо-джендър вътре, това е героизъм.
Разбира се, медиите ще посочват само резултата на първите двама.
Но хората могат да виждат и цифри. Все още не са съсипали образованието до там, че и цифри да не познават. И съвсем очевидна е волята: "Бойко, разкарай се..."

Добри Божилов
Писател, автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар