Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Нека погледнем истината в очите - ГЕРБ е на власт, просто защото никой не предлага нищо различно от НАТО, ЕС, атлантизъм и робство...

Вижте, нека погледнем истината в очите. ГЕРБ е на власт, просто защото народът не вижда нищо друго. Тълпата е убедена, че ако БСП дойде, ще е същото.
И БСП допринася за това, защото и тя е за НАТО и ЕС, против Русия, а от "немай къде" от време навреме прави някой популистки ход. БСП е на горната си граница с подобно поведение, това е героизъм и трябва да им отдадем заслуженото.
Но тази горна граница очевидно е недостатъчна.
Поглеждаме към другите. Патритоте няма да свалят ГЕРБ, те вече се продадоха. Психо-десните също са прозрачни от 1000 километра, че просто гледат да се намърдат край трапезата (на ГЕРБ). ДПС е в коалиция с всяка власт.
Извън парламента, над 1% е само Коцето от Варна, ама той там и ще си остане, след като зацикли на тоя процент и не може да отлепи нагоре.
През лятото идва Слави Трифонов, заедно с Мая Манолова. Но Слави направи брутални грешки преди да влезе в политиката, което значи че проектът му няма да стане голям (тип цар, ГЕРБ), а ще бъде някакъв среден тип партия.
И най-важното - като изключим Коцето, абсолютно всички други, вкл. Слави, предлагат още НАТО и ЕС, което и именно е проблемът.
В такива оферти, народът просто не гласува.
Това е простата истина - ГЕРБ няма алтернатива, защото всички предлагат същото като ГЕРБ и играта е само да седнеш в стола на другарчето...
На хората им е писнало, и затова гласуваха 27%. И по-зле ще става...
Преди да се появи инстинска анти-европейска и бореща се с робството алтернатива, все така ще е - Бойко до откат...

Добри Божилов, Фейсбук

1 коментар:

  1. 100% ИСТИНА, ЗАЩОТО НЕ БЪЛГАРИЯ Е В ЕВРОПА /НАТО И ЕС/,
    А ЕВРОПА Е В БЪЛГАРИЯ.
    ДОЛУ РОБСТВОТО !

    ОтговорИзтриване