Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Евтиният US газ е "сиренцето в капана" - да убием руските тръби, после ще видите истинските цени... 10 пъти нагоре...

Американският втечнен газ, който ни продадоха под пазарната цена, е чиста пропаганда.
Говорим за 70 милиона кубически метра. Годишно харчим 3 милиарда.
Т.е. това е около 2% от потреблението. Това е чист маркетинг, за да свикнем с идеята за американски газ, а след това и постепенно - да започнем да го купуваме по-скъпо.
Ако САЩ ни доставят 3 милиарда кубически метра по занижена цена, добре са дошли. Но те не са идиоти. Това е сиренцето в капана.
Сега трябва да спрем руските тръби, после Русия ще спре транзита през Украйна. И когато това стане, единствен доставчик ще са САЩ. Е, тогава ще видите цени.
Терминалът "Независимост", построен в Прибалтика, стои неизползван. Газът е 40% по-скъп от "вражеския" руски газ. А в Прибалтика са исторически русофоби, мразят Русия, както ние мразим Турция. Считат я за поробител. Но си купуват руски газ...

Добри Божилов, писател
Автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар