Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Преди да продължите да оплювате социализма, помислете, че вече сме 6 милиона. Ако караме още 30 години така, къде ще стигнем?

Преди да продължите да оплювате социализма, помислете, че вече сме 6 милиона. Ако продължим още 30 години така, къде ще стигнем?
Това е най-точната оценка. И това, че и след 60 години дивотия, пак "социализмът ще е виновен", няма да промени Истината. Не социализмът е виновен, а това след него.
То променя хората към лошо. Партиен другар, дето до вчера се е грижил за хората, започва да се грижи за себе си. Казвате - ето - "комунистите разсипаха всичко след тях".
Но този човек би станал същия и без да е бил комунист преди това.
Той става такъв ЗАРАДИ КАПИТАЛИЗМА. Вижте младото поколение - с малки изключения, всеки гледа само личен интерес, пари, незабавни изгоди, егоизъм. Говорим за деца, родени след 2000 г. Т.е. повече от 10 години след комунизма!
Капитализмът е една идиотщина - това е законът на джунглата в икономиката. В джунгла какво се отглежда - зверове...
Ще кажете - виж на запад. Гледам. Какво виждам - социализъм, който също премахват.
Да, там също е соц. Под натиска на нашия соц, там измислиха "социална държава", дето е същото.
Сега няма конкуренция, и лека полека премахват социалната държава. И и там обществото, макар и по-бавно, върви надолу.

Добри Божилов, Фейсбук

Няма коментари:

Публикуване на коментар