Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Колкото и да ми е неприятен Баце, нито пък вярвам на Гешев,този път са "заковали" хакера.А ТАД очевидно са пълни идиоти,жадни за лесни пари

Колкото и да ми е неприятен Бойко, нито пък да вярвам на Гешев, този път май са "заковали" хакера. Всъщност, представените доказателства само доказват, че това не е никакъв хакер, а е един аматьор, който търси лесни пари, заедно с шефовете си.
Първом - гарантирам ви, че на моя компютър под Windows, никога ГДБОП няма да може да прочете това, дето е прочела на хакерския под Линукс. А Линуксът е много по-защитен.
Второ - ако хаквам нещо, няма да го записвам с охранителната си камера, нито изобщо ще има такава зад гърба ми! Това е мега малоумие!
Трето - такива престъпления не се обсъждат на балкона. Дори да я нямаше охранителната камера там, ченгетата могат да подслушват от стотици метри.
А всяка фирма за "секюрити" се следи от ченгетата. Всъщност, аз знам че следят дори мен - заради опозиционно поведение и фейкове, а какво остава за секюрити фирма...
Четвърто - съвсем възможно е да са продали някаква информация на "Биволъ". В случая "Биволъ" нямат нищо общо, най-вероятно просто са получили данни - като всеки друг журналист. Опитът на прокуратурата да ги натопи, е грозен.
Но всичко, извън "Биволъ", си е като по учебник. Т.е. ТАД груп изглеждат пълни идиоти.
Гарантирам ви, че щом Явор Колев (инженер-химик по образование) е успял да ги хване, значи за нищо не стават...

Добри Божилов
писател, автор на "Задругата"

П.П. Пълно описанието на представените доказателства можете да проследите тук:

Няма коментари:

Публикуване на коментар