Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Профилът на Юри Борисов спрян заедно с ареста му! Вече е ясно кой ни блокира и преследва - Гешев и ГДБОП!

Профилът на Юри Борисов във Фейсбук е спрян, паралелно с ареста му.
Това окончателно сваля всички съмнения, кой блокира хората в социалната мрежа и се опитва да цензурира. Това очевидно е ГДБОП, Гешев и спецпрокуратурата.
Всъщност, има и сходни предни случаи, които за тия дето сме по-навътре, отдавна са свалили маските. Например най-голямата опозиционна група във Фейсбук  - Национален протест срещу безобразията в България, бе срината, скоро след като основният и администратор - Атанас Калев, бе привикван в политиция. И "респектиран" да внимава какво прави.
Но едно е Калев, друго е Юри Борисов - ярка политическа фигура.
Но ако имаха малко мозък, гешевистите щяха поне малко да разминат нещата. Иначе сега всичко е ясно - Борисов арестуван, профилът му свален на секундата.
Сакън някой роднина да не пусне нещо в него и да даде обяснение.
А всичко това генерално е позор за Фейсбук - мрежата очевидно е раздала администраторски права на управляващите в съответните държави, и те могат да правят каквото си искат.

Добри Божилов
писател, автор на "Задругата"

Няма коментари:

Публикуване на коментар