Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Англия се опозори с коментарите за "нацизма" и с ттова, че по 10 лумпена, хули цяла нация... Това е позорът, а не лумпените, дето ги има навсякъде...

Скъпи съотечественици, и най-вече - психо-десни, и всякакви подобни атлантици,
Вчера и днес атлантическата страна Великобритания, брутално ни унижава с обвинения в расизъм и нацизъм, и ни изкарват фашисти. И това, заради поведението на група футболни фенове, които по целия свят правят идиотщини. А английските конкретно - във вчерашния ден дори се сбиха помежду си, и убиха един от тях! УБИХА.
И тези хора ни говорят, че сме нацисти и ни охулват пред цяла Европа!
Англичаните очевидно са силно комплексирани хора, комплексирани до наглост, след като имат нужда да ползват едва малка страна, за подобно охулване.
А Европейците за пореден път показаха отношението си към нас - те не ни считат за хора, ние сме просто боклук, заслужаващ само презрение.
Скъпи съотечественици, докато продължаваме да се кланяме на тези изроди, и на техния ЕС, наистина ще сме просто боклук.
Ние сами се правим това, и надявам се, поредното им унижаващо отношение, да отвори очите ни...
Моите са отворени отдавна, но много народ още бленува за "Запада" и "Европа"...

Добри Божилов, писател

1 коментар:

  1. Велизар Енчев:
    ГЕРБ РЕСТАВРИРА НАЦИЗМА, А БОРИСОВ НАРИЧА РОДНИТЕ НЕОНАЦИСТИ ОЛИГОФРЕНИ След опорочения футболен мач с Англия, на който неонацисти показаха истинското си лице, премиерът ни твърди, че България е една от най-толерантните държави в света… Много е прав Борисов. При неговото десетгодишно управление овладяното от ГЕРБ софийско кметство е крайно толерантно към фашисткия „Луков марш“ и не допуска и косъм да падне от главите на българските последователи на Адолф Хитлер. А на всеки призив „Луков марш“ напълно да се забрани, кметицата Фандъкова отговаря, че сме толерантна държава. Толерантна към нацизма и неонацизма! От десет години в българското образование тече процес на пренаписване на историята, в която по нареждане на гербаджийски министри се отрича антифашистката борба в Царство България, героизират се тогавашните управници, влезли в Тройния пакт и обявили война на САЩ и Великобритания. С две думи – българският фашизъм се амнистира, а българските антифашисти се сатанизират. Само преди месец МВнР на Екатерина Захариева постави знак на равенство между антифашизма и фашизма, поставяйки на една плоскост СССР и Нацистка Германия. И всичко това заради изложба на Руския културно-информационен център, гостуваща в почти всички европейки държави, без нито една забележка от външните министерства на страните-домакини. Ако във Франция някой оспори заслугите на френските партизани в борбата срещу хитлеристките окупатори, той ще бъде съден за пронацистка пропаганда. Ако в Белгия някой оскверни паметника на полк. Тодор Ангелов – водач на съпротивата в окупираното кралство, или го нарече терорист, той отива директно на подсъдимата скамейка. При управлението на ГЕРБ оправдаването на нацизма е законна норма, а не престъпно изключение. ГЕРБ дискретно реставрира нацизма, а сега премиерът гневно нарича неонацистите олигофрени. Затова да не се изненадваме от грозните сцени на стадион „Васил Левски“, а да потърсим корените на злото, които са само на едно място – властта на ГЕРБ!

    ОтговорИзтриване