Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Вдигат данъците върху колите, за да си купува КАТ "Порше"-та...

Може и смешно да звучи, но точно така се получи. Цъфна и върза България, та до "Порше"-та за полицейските началници опряхме.
Да, те са именно за това. Щели да бъдат необозначени, но за сметка на това - мощни.
И кой мислите ще ги ползва? Полицейските началници. Ще си карат държавни спортни автомобили, та и с държавен бензин. Както се казва - най-хубавата кола е служебната. Единственото по-хубаво, е служебна и спортна... Ако мислите, че се шегувам, вече се е случвало - преди време шефът на КАТ-Варна се оказа, че ходил на вилата със служебно "Порше", което полицията конфискувала от наркотрафиканти...
И в същото време, в което КАТ реши да се пробва във "Формула 1", Фандъкова реши да вдига данъците. Нямало пари за държавата.
Ама естествено, ще излезе, че "това са отделни неща", отделни пера, те не се смесват.
Отделни са колкото Бойко е отделен от "бащинията си". Всичко е в един кюп, и Бойко раздава. От джипа. И той държавен.
Но стига приказки - ясно е, че се самозабравиха. Забравиха народа, който ги храни, а самият той гласува. Забравиха и че са хора, а не богове (гербери). И човекът няма нужда от нищо друго, освен от смирение. Гордостта и самозабравата го убиват. Правят го вече да не е човек.
Не-човеци управляват днес...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар