Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Маските паднаха още след първия малък успех на психо-десните: Влизат в кабинета...


Това че психо-десните са една глуповата шайка, която гледа да "осребри" всичко, веднага и възможно най-бързо, получи ново доказателство.
Назначаването на Деница Сачева за министър е откровено и директно влизане на "градската десница" в правителството. Сачева в цялата си кариера е била свързана със СДС и ДСБ, а впоследствие - и с новите преименувания на същите партии и коалиции.
Оставката на Бисер Петков беше изненадваща. Но като се вижда наследницата, всичко става ясно - трябва да се освободи "кресло" за новите партньори.
Психо-десните постигнаха 2 политически успеха тази година. Единият е прокарването на Радан Кънев за евродепутат. Но това не е кой знае какъв властови пост. Виж, друго е вторият успех - сериозна група в Столичния общински съвет. Където ГЕРБ нямат мнозинство, а дори с Патриотите, са "на косъм" и общината става неуправляема.
Но ето ги - Демократична България са тук. Те ловко "врътнаха" БСП да подкрепи техните кандидати за районни кметове, без от своя страна да подкрепят нейните. Прекараха я, доказаха се като непочтени хора.
Но се вижда, че търговията е на много по-високо ниво. Подкрепа в СОС, срещу министър. Съвсем нормална сделка. СОС е вторият най-важен парламент след Народното събрание. Случващото се в него отеква в медиите. А ако столичният кмет е нестабилен, се клати цялата държава. Фактически, групата на психо-десните в София, е по-важна за Бойко от например 7-те депутата на АТАКА в парламента. А АТАКА има министър...
Със Сачева в най-висшата изпълнителна власт, психо-десните вероятно се самоубиха за следващите парламентарни избори. От тук до тях, те ще консумират от негативите на властта, които никак няма да са малки.

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар