Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Преди да се кефите на "успехите" на Гешев, отчетете, че от Дубай нямаме върнат нито един човек. Там са Таки, братя Галеви, плюс доста по-дребни...

Главният прокурор бомбастично обяви, че Васил Божков е задържан в Обединените Арабски Емирства. Сега чакат екстрадиция.
Голям успех.
Колкото дочакахме да върнат Братя Галеви и "Таки". И това са само по-едрите.
"Дубай е рай за родни мафиоти" - тази новина от години се върти, пусната е в няколко вестника. Ако искате, потърсете в Гугъл.
Божков ще се върне от там, единствено ако сам реши.
Иначе комбинацията от светско, ислямско и европейско право прави невъзможно връщането на когото и да било.
Той затова и всъщност там е отишъл, и дори се е оставил да го арестуват.
Накратко - Гешев ще си остане само с колекцията от антики на Божков, но без самия Божков...

Добри Божилов, писател

2 коментара:

  1. полк.инж. Кирил Стаменов

    Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани
    В моя дом, моята крепост нахлуха трима български полицаи без прокуруростка заповед, без никакво основание за да ме закарат в местната полиция без обяснения! В полицията дознателя ме светна, че съм там за мой пост срещу Бойко Борисов… Това било „преференция“! Без съдебна заповед, без право на адвокат ме държаха близо 4 часа за разпит без да уведомят Военна прокуратура, защото аз съм български офицер и нямат право да ме тормозят без знанието на Военна прокуратура! Не им пука – наложи се да им цитирам НПК и Конституцията за чл. 39, ал. 1 за свободата на словото. Слава на Бога държаха се любезно, но отказаха да ме върнат до дома ми с полицейски автомобил на какъвто ме натовариха на път за полицията. Държаха ме близо 4 часа за да ме разпитват. За какво става дума? Става дума за масов полицейски произвол, антизаконен и противоконстатиционен срещу всички български граждани, неспазпазване на НПК, непознаване на законите в „Демократична“ България и на Конституцията! Това е позор за хората облекли полицейски униформи! Те протестират за по-високи заплати, пият кафе, пушат и никой не ги бие и обгазява! Това ли е бългаската полиция подчинена на ОПГ ГЕРБ и Бойко Борисов? Аз не искам такава полиция, а вие?
    полк.инж. Кирил Стаменов – не ме е страх от никого – имунизиран съм срещу страх още ката млад офицер на БНА, участвал съм в много мисии по света и Господ не може да ме изплаши, камо ли българските полицейски подлоги на националния предател Бойко Методиев Борисов и да от от ОПГ ГЕРБ и неговата корумпирана банда ! Точка!

    ОтговорИзтриване