Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ало, Гешев - Нено и Арабаджиеви са в ареста за далеч по-малко от това, дето има Испанската прокуратура за Бойко...

Първи сериозен тест за искреността на Главния прокурор, в бомбастичните му акции, се случва днес.
Испанската прокуратура разследва Бойко Борисов за "пране на пари". При това, данните за престъплението отдавна са известни - това е историята около любовницата на Бойко в Барселона, и купения със съмнителни пари луксозен имот за нея.
Но в момента вече има легитимация и проверка на тези данни от официален разследващ орган. Испанската прокуратура.
Всъщност, същото би могла да направи и нашата прокуратура, ако не си бе затворила очите пред абсолютно необорими факти, за да спаси Бойко.
Така разследването остана само "журналистическо", без институционална легитимация.
Но сега чужди разследващи органи свършиха работата на нашите.
Фактически, Бойко Борисов се намира в по-тежка ситуация, сравнен например със семействата Арабаджиевили или Баневи, или пък с еко-министъра Нено Димов.
Той няма и имунитет.
Ало, Гешев, готови белезници имаш ли?
Или не можеш да арестуваш началника си?

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар