Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Защо Бойко бяга от генетичен тест, който би разнебитил всички, ако няма общо с Йовчева и детето...?

Всичко в Барселона е пределно ясно. И се прикрива, но само временно. Защото има дете. Което няма да изчезне. Бойко може да е всичко, но не е детеубиец. Т.е. детето ще остане...
Това момиченце, на име Ема, рано или късно, ще се разбере чие е. Най-малкото - то самото ще поиска да разбере. И цялата истина ще изгрее.
А истината е, че ако не беше на Бойко Борисов, отдавна майката да е прекратила този тормоз над себе си, като направи един генетичен тест, и го размаха пред жадните за кръв медии. Това е достатъчно, и ще я забравят всички, никой няма да пита повече за къщата, нито за парите. Народът е гневен и озлобен от кражбите и арогантността на Бойко, а не от манекенката Йовчева. Заради него е цялата омраза.
Но има още нещо - дори въпросната майка да не желае да прави генетичен тест, то ако детето не е на Бойко, самият Бойко ще я застави да го направи. Той има служби, ченгета, пари. Ако няма нищо общо с нея, като едното нищо ще я застави - та дори ако трябва да я заплаши, да направи теста, и да го публикува. И тя няма да откаже, защото това нищо не и струва, а ще и спести повече ядове.
И най-сетне - дори няма нужда Бойко да я заплашва. Имотите в Барса не са на Йовчева, а се водят на близки приятели на Бойко. Бащата на Йовчева от обикновен работник в Испания, изведнъж се издига до управител на фирми. Т.е. Йовчева, чисто юричиски и финансово, е зависима от тези близки до Бойко хора. Ако това се дължи на някакъв "трети човек" (бащата на детето), то той също ще е зависим от Бойко, и няма да иска разправията да продължава. Т.е. чисто икономически, тя може да бъде заставена да направи генетичен тест.
И най-накрая - всичко това може да стане дори без нейното съгласие. Достатъчно е някое ченге да влезе в къщата, да вземе проба от четка за зъби, да заснеме всичко, като пази само лицето си, и после самото то да направи теста.
Искам да кажа, че ако Борисов няма нищо общо с Йовчева, изобщо няма да му струва нищо, а най-малкото - съвест, да я превърне в дъвка и изтривалка, за да спаси кожата си. Той непрекъснато жертва хора, само и само, за да оцелее. Жертва дори близки приятели, с които до вчера са се прегръщали. Това е безскрупулен и страхлив човек, а тези хора са жестоки.
Т.е. Йовчева отдавна да е станала на "парцал", ако нямаше нищо общо с Бойко.
Следователно...
Остава да има.
И детето наистина да е негово.
Това, рано или късно, ще се научи. И когато се научи, Бойко ще иде в затвора.
Давността за "пране на пари" е 22 години. Схемите започват 2013 г., значи до 2035 Борисов може да бъде разследван и осъден. Силно съмнително е до тогава да е още на власт...
А падне ли - доказателствата ще се натрупат сами с планини. Ще се намерят свидетели, най-близките му ще го изоставят и предадат. Ако не вярва, да види съдбата на предни диктатори навсякъде по света...

Добри Божилов, писател
23.02.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар