Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

В Сирия ще гледаме много пушилка, и накрая - поредна капитулация на султана, превърнал Турция в пародия на някогашната уважавана държава...

"Заветът"  от Добри Божилов
Ердоган е страхлив, не го забравяйте. Няма да направи нищо, което сериозно да застраши руските интереси. Тия турски войници ги уби Русия, защото е ясно че тя контролира цялата авиация в Сирия, всъщност не е ясно има ли изобщо друга, освен руска авиация там.
Но Ердоган обвинява Асад.
Утре ще му разнебитят колоните с ракети "Калибр", и пак Асад ще е виновен. А всъщност, ракетите "Калибр" са точно за това - да разпръскват всяка концентрирана военна мощ. Така за да се води война, първо трябва да се отстранят тези ракети. Но те са на руски кораби или в руските бази.
Ако обаче започнат да летят, ще излезе, че са на "мобилни установки" на Асад и Ердоган пак няма да смее да направи нищо. Т.е. да стреля по корабите и руските бази.
Т.е. имаме едно дрънчене на оръжие.
Тръмп няма да даде "Пейтриът" на Турция, просто защото вече не я счита за съюзник. Говори се дори, че ядрените оръжия са изтеглени от "Инджирлик".
Не трябва да се забравят и 10 хиляди ирански ракети, разположени в Южна Сирия, и прицелени в Израел. Много лесно могат да се преместят на Север, и да разнебитят обекти на територията на самата Турция. Тези ракети са нещо като "примитивен Калибр". Летят по-късо и са по-неточни. Но стигнат ли някъде, гърмят здраво.
Накратко - ще гледаме много пушилка, и накрая - поредната капитулация на "султана", превърнал Турция в пародия на някогашната уважавана държава...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар