Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Докато народът чака Бойко или Пеевски, САЩ изнамериха за топ-корупционер "Андон Миталов"... Гротеска и пародия...

САЩ сътвориха пълна гротеска в борбата с корупцията. Никому неизвестният съдил Андон Миталов се оказа първият заклеймен като корумпиран "висш държавен служител".
Първо, той не е "висш", а е съдия в първоинстанционен съд. Над него има втора инстанция и трета. А отгоре са "големите".
Второ - докато народът чака Бойко или Пеевски, големият американски брат превърна световно неизвестен човек, в национална звезда.
Едно е сигурно - в Холивуд американците са ненадминати.
Г-н Миталов може да се изстреля сега директно в политиката. Е, тогава вече ще стане "висш"...

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар