Егоизмът на запада, на който се кланяме, отново изгря с пълна сила. Холандия ни върна хора с корона-вирус - ние да ги лекуваме...

Егоизмът на запада, на който се кланяме, отново изгря с пълна сила.
Холандия ни върна хора, заразени с корона-вирус.
Това е пълна гавра, дори спрямо решенията на ЕС, които са за затворени граници.
Какви решения - в ЕС се прави каквото е изгодно на богатите, а бедните сме идиоти да си мислим, че някой го е грижа за нас.
Вместо да лекуват болните, където са се разболели, и където са работили, и плащали данъци, в момента на разболяването, ни ги пращат на нас. А тия хора дори не са плащали здравни вноски тук.
И сега - ние ще ги лекуваме. Но да оставим това. Износът на болни в други страни си е износ на заболяване. Пълно безумие, каква карантина, какви мерки? Ние ходим с маски и подписваме декларации по КПП-та, а Холандия се отървава от болни чрез "износ"...
Има ли все още идиоти в тази клета държава, които да вярват в "евроинтеграцията"? И че тя е нещо повече от грабеж и плячкосване на бедните?
Наглостта и надменността на Запада личат от всяко тяхно действие, а в криза дори прикритието на действията изчезва...
Ние сме овце, не защото сме оставили тъпоумния овчар Бойко да ни води. А защото вярваме на големия овчар, и истинския господар - ЕС... И дори да махнем Бойко, ще ни назначат нов овчар... Докато им вярваме!
ОТВОРЕТЕ СИ ОЧИТЕ!

Добри Божилов, писател
30.04.2020

2 коментара:

  1. Да, бе, Холандия/Нидерландия/ ви ги връща...Сигурни ли сте, че тя ги е поканила да й нарушават законите, реда, организацията? Не им ли беше писнало от мароканци,че и нашите ингели - по-скоро черни, отколкото бели, им се струпаха на главите. Толкова плащат данъци в Нидерландия те, че да искат тя да ги лекува. Тая пасмина трябва да се засели на необитаем остров, да се научи да се грижи сама за себе си и да не си разнася зловонния генофонд другаде по света.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Значи докато гледат лалета, от които тя печели милиарди - може. Като дойде време да се плаща нещо - взимайте си ги... :)

      Изтриване