Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Изчерпиха се "брифингите" и сега измислиха нов PR на ген.Годжи - ще го "интервюират" деца...

"Заветът"  от Добри Божилов
Генерал Мутафчийски ще отговаря на въпросите на деца. Това обяви проправителствената bTV, и лично един от най-видните крепители на кабинета - Светослав Иванов.
Очевидно, помпането на рейтинг чрез "брифинги" се изчерпа, и дори започна да дава обратен резултат, когато попрекалиха с труповете и хладилните камиони.
Но това не означава, че налагането на генерала като ново политическо лице трябва да спре.
Единственият висящ въпрос е за какво го готвят от ГЕРБ. Привидната версия, че е за Президент е силно измамлива. ГЕРБ не могат да изберат Президент, дори ако свалят Исус Христос да се кандидатира. Те са свирепо мразени от всички извън ГЕРБ, и винаги ще се получи обединен "анти" вот, за който е техният противник. Т.е. Радев има идеални шансове за преизбиране.
Виж, за премиер е далеч по-практично. Бойко трябва да се маха, иначе ще взриви държавата. Ненавистта към него вреди на всичко, дори на полезни мерки. Хората се интересуват дали Бойко оцелява, а не какво се случва от съответните мерки.
Напомпан Мутафчийски може да поеме премиерския пост, начело на по-неутрално и умиротворяващо правителство на ГЕРБ.
Но да ви призная - мисля, че Бойко в последния момент отново ще се "врътне". За него няма живот извън властта, единствената му цел е да бъде премиер до последния миг. Дори този миг да е бесило...

Добри Божилов, писател
08.05.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар