Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Супер-гавра на Бойко: Днес вдигнаха парното с 20%, а всички медии са инструктирани да тръбят "намаление"....

"Заветът"  от Добри Божилов
Днес станахме свидетели на грандиозна гавра на Бойко Борисов и Шайката му. Въпреки клетвите, че парното няма да поскъпва, то бе вдигнато.
В най-голямата "Топлофикация" - в София, цената е вдигната от 70 на 84 лв. на  MWH. Т.е. ръст с 20%, спрямо април. Цифрите можете да сравните в таблиците, представени от самата КЕВР (след статията).
Медиите обаче са инструктирани да представят това като 10% намаление, за да не се види, че Бойко реализира гигантска кражба. Това се прави на база на сравнение с цени от преди 1 година, които са напълно неактуални днес.
От тогава, до сега газът е поевтинял с над 50%, с което постоянно се хвали правителството.
При подобно поевтиняване, парното трябва да падне с 35-40%, защото газът е 80% от цената му.
През април започна това намаление - с 22%, и сега трябваше да последва още едно намаление - с поне още 15%.
Вместо това, виждаме точно обратното. Цената тръгва обратно нагоре, а реално общо Бойко ще прибере още 30% печалба върху целия оборот. Защото газът е евтин, а приходите остават почти същите.
Грабежът е чудовищен и вече е гласуван.
С приказки и бомбастики, Бойко пак ви излъга, сега ще сложи в джоба си милиарди.

Добри Божилов, писател
10.06.2020

2 коментара:

  1. Ами време е да си припомним Крушата, Бай Миле, Петър Христов и редица още други...

    ОтговорИзтриване
  2. Изчакайте още малко, още като намалеят парите и като намалеят такива като Божков и Гела от които да откраднат нещо. И това ще стане, въпрос на време е.

    ОтговорИзтриване