Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Супер-гавра на Бойко: Днес вдигнаха парното с 20%, а всички медии са инструктирани да тръбят "намаление"....

"Заветът"  от Добри Божилов
Днес станахме свидетели на грандиозна гавра на Бойко Борисов и Шайката му. Въпреки клетвите, че парното няма да поскъпва, то бе вдигнато.
В най-голямата "Топлофикация" - в София, цената е вдигната от 70 на 84 лв. на  MWH. Т.е. ръст с 20%, спрямо април. Цифрите можете да сравните в таблиците, представени от самата КЕВР (след статията).
Медиите обаче са инструктирани да представят това като 10% намаление, за да не се види, че Бойко реализира гигантска кражба. Това се прави на база на сравнение с цени от преди 1 година, които са напълно неактуални днес.
От тогава, до сега газът е поевтинял с над 50%, с което постоянно се хвали правителството.
При подобно поевтиняване, парното трябва да падне с 35-40%, защото газът е 80% от цената му.
През април започна това намаление - с 22%, и сега трябваше да последва още едно намаление - с поне още 15%.
Вместо това, виждаме точно обратното. Цената тръгва обратно нагоре, а реално общо Бойко ще прибере още 30% печалба върху целия оборот. Защото газът е евтин, а приходите остават почти същите.
Грабежът е чудовищен и вече е гласуван.
С приказки и бомбастики, Бойко пак ви излъга, сега ще сложи в джоба си милиарди.

Добри Божилов, писател
10.06.2020

2 коментара:

  1. Ами време е да си припомним Крушата, Бай Миле, Петър Христов и редица още други...

    ОтговорИзтриване
  2. Изчакайте още малко, още като намалеят парите и като намалеят такива като Божков и Гела от които да откраднат нещо. И това ще стане, въпрос на време е.

    ОтговорИзтриване