Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Не ви ли прилича наистина на "Бай Ганьо" - с тия мускалчета розово масло за Меркел... В центъра на Европа... :)

"Заветът"  от Добри Божилов
Премиерът Борисов е бил в пълна изолация в Брюксел, съобщават доста журналисти. Фактически с никой не е можел да се срещне.
Драматургията на PR-а му обаче, все пак "уреди" една среща, за да се появи снимка. Бойко отиде да поднесе подарък за рождения ден на Ангела Меркел.
Само че, мозъкът му наистина е само на нивото на "една книга". И със сигурност не е чел една друга книга - "Бай Ганьо". Защото изобщо не се усети, че сам се вкара именно в тази позорна роля.
Позорна, изучена от всяко дете в последните 70 години у нас. Символ на пошлостта и упадъка, на простащината и дебелокожието.
Бай Ганьо именно обикаля из Европа, с мускалчена розово масло в пояса.
И ей ви го - новият Ганьо - баш с мускалчета, баш при шефа на Европа...
Преди време много се сърди Боко, че гърци го сложиха на корицата на превода на великата книга на техния език.
Е, сега - той сам доказва какъв е...

Добри Божилов, писател
20.07.2020
"Заветът"  от Добри Божилов

Няма коментари:

Публикуване на коментар