Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Правният пигмей Гешев може да лиши ГЕРБ от мнозинство и да блокира Парламента... Ако арестува Радев, няма кой да подписва законите...

Знаете ли, че правният пигмей Гешев, може да блокира напълно държавата, вкл. властта на ГЕРБ.
Ако получи възможност да арестува Президента, така той ще спре изобщо работата на Парламента, защото няма кой да подписва законите.
Ако президентът е арестуван, но не е отстранен от длъжност (ГЕРБ не могат да съберат 160 гласа), тогава властта не може да мине към вицепрезидента и тя да подписва.
Така ще получи нещо като "всеобщо вето" върху всички закони. Президентът е длъжен да ги подписва, но не и ако е в ареста :)
В Конституцията има балансиращи механизми, които да гарантират функционирането на държавата. Кротки глупчовци като Дани Кирилов, само стават за смях. Буйни глупаци като Гешев могат буквално да "изключат" държавата.
А ГЕРБ да останат с едно безсмислено мнозинство, което нищо не може да прокара :)

Добри Божилов, писател
26.07.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар