Избори 2024
Писателят Добри Божилов е кандидат с:
Бюлетина 4, Преференция 117 - за Европейския парламент
Бюлетина 4 - за НС
Коалиция "Ние, Гражданите"

Може би, без да знаем, имаме и лекарство за корона-вируса... Наше! Българско...

Искам да ви кажа едно лекарство, което на мен винаги ми лекува гърлото, допускам че лекува и корона-вирус, защото изначално повечето инфекции на гърлото са вирусни.

Това е пръскалото "Невен-Прополис". Не знам какво е това нещо, но то ВИНАГИ ми помага. Леко заболи ли ме гърлото, или ушите, пръскам, и на следващия ден съм като нов. Това нещо аз го наричам "вълшебно лекарство" - никога по никакъв повод, не съм ползвал друго лекарство, което да е толкова ефективно.

Аз по принцип имам "слабо" гърло. Дойде ли зимата, започва почти постоянно да ме боли я гърло, я ухо - без температура, просто си ме боли. Но това нещо помага много.
Разбира се, ще ви издам и една моя лична "тайна" - аз превишавам концентрацията. Пръскам по 9-10 пъти, за да попадне навсякъде в устата и гърлото. По указание, се пръска 3-4 пъти на всяко ползване.
Но ви гарантирам, че това нещо ВИНАГИ ми помага за гърло и уши.
Допускам, че удря и корона-вируса. По принцип "корона" са и част от грипните вируси, а и от някои други "настинки", за които изобщо не говорим. Т.е. това нещо би следвало да лекува и тях.
Но само ето този тип от него (на картинката), който установих, че винаги го прави. Има други - Невен-Прополис, в други флакони, които не ми помагат. Може би са различна концентрация, или не пръскат както трябва.
Но ето това конкретно - казвам ви, каквото и да ви заболи гърло, кашлица, уши - всичко лекува... И изобщо не е скъпо - струва под 5 лв.
Може би, без да знаем, имаме и лекарство за корона-вируса...

Добри Божилов, писател
"Задругата", "Заветът"
28.10.2020

1 коментар:

  1. Това го ползвам от години. Много е добро, идеален дезинфектант за гърло е.

    ОтговорИзтриване