Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

ГЕРБ изненадващо вкараха точка за свикване на ВНС в дневния ред... С отцепниците от БСП, имат 160 гласа... Ще мине ли?

 

Изненадващо, ГЕРБ вкараха точката за свикване на ВНС в парламента. Това е може би най-голямата стъпка от порочната практика най-важните въпроси да се решават набързо, тайно, без обсъждане, като скрита точка в друг закон.

Но свикването на ВНС, внесено по подобен начин, е най-голямото изнасилване на този модел.

Интересен е въпросът, дали ГЕРБ са събрали мнозинство. В последните седмици от БСП се отцепика над 10 депутати, което отдалечи Нинова от нужните и 81 гласа, за да блокира решението.

В момента реално ако се съберат ГЕРБ, ДПС и сателитите им, ВНС може да бъде свикано. В случай, че това стане, изборите ще трябва да се проведат до края на февруари. Но реално Президентът не е длъжен да ползва крайния 3 месечен срок. Може да го направи и след 2 месеца, и дори - след 6 седмици.

Не е изключено обаче всичко да е "пушилка", за да се отклони вниманието от новия локдаун, и надигащите се протести. Предстои около 600 хиляди души да останат без работа, и Бойко се чуди с какви глупости да занимава обществото, за да запази властта си...


Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

25.11.2020

Няма коментари:

Публикуване на коментар