Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Бойко - до снощи тежко болен от Ковид, и на инжекции, днес оздравя, за да коленичи пред Заев и македонизма...

Вчера имаше обезпокоителни сведения за здравето на Бойко Борисов. Температура, кашлица, трудно дишане, и все още положителен за корона-вирус, след 15 дни карантина.

Като добавим наднорменото тегло, високото кръвно налягане, и възрастта - това е човек за болница, дори по критериите на доц.Мангъров.

Но той останал за домашно лечение по своя воля.

И днес...

Днес изведнъж се появиха 2 отрицателни PCR-теста, както съобщи външната министърка Екатерина Захариева. И г-н Премиерът ще приеме Зоран Заев.

Това е покъртително. Дори тестовете да са отрицателни, фактът че е бил на инжекции до снощи, и едва е дишал, всичко това предполага най-малкото няколко дни отдих.

А той - ще приема Заев.

И защо може да го приема? До момента абсолютно всички държавни институции, управляващи и опозиция, са единодушни - да се наложи вето на Скопие за ЕС, докато не започнат по-сериозни действия по анулиране на измислената им история.

Единствената "мека" част беше самият Бойко Борисов, който шикалкави, и обяви, че "Меркел ще намери решение".

А Заев очевидно идва, за да извоюва това решение от откровеното мекотело, което ни управлява. Скопие за пореден път ще получи всичко, а ние ще си останем с "голямото ежене". Ние сме жалка държава, която подвива опашка, дори пред Скопие.

В момента абсолютно няма никакъв сериозен международен натиск над нас. Усилията на Германия са формални. Тя самата вдигна ръце от този спор.

Но има един друг огромен натиск. Той е отвътре - заешката душа, и постоянното "шубе" на нашия премиер. И затова Заев идва като хищник, да си вземе своето. След дни в Скопие отново ще ликуват, а ние - българите, ще се чувстваме безкрайно унизени.

Но така е - когато начело е най-голямото недоразумение в цялата ни история. И когато всички други мекотели около него го крепят, и само на думи са нещо различно. Сигурно накрая ще падне, но после списъкът от поражения върху държавата и нацията ни ще изпълни томове...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът"

07.11.2020 

Няма коментари:

Публикуване на коментар