Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Създаването на регистър на не-ваксинираните, е идеален начин да се създаде нова партия, която да помете статуквото и олигархията😀

Създаването на регистър на не-ваксинираните, е идеален начин да се създаде нова партия, която да помете статуквото и олигархията. Или както казва Карл Маркс, "революцията се появява и покълва в недрата на на загиващото старо общество". 

Днес има откровена криза на елитите. Никой на никого не вярва. Има очевидна липса на ново лидерство, а старите политическо-икономически ръководства стават все по-пародийни и смешни, с всеки изминал ден. Съвсем логично е и раждането на идеи като "чипиране", или "регистър на неваксинираните". Всъщност, технически погледнато, тези 2 проекта са едно и също.

Дали ще носите чип, който удостоверява имате ли ваксина, или това ще се проверява по ЕГН в някаква централна база-данни, е едно и също.

Елитите са оглупели от ояждане, и раждат само абсурди.

Но истината е, че липсата на елит, не означава автоматично раждане на лидерство. Истината е, че ниското доверие задушава още в зародиш, дори способните хора. Те просто не могат да "покълнат", защото и върху тях се стоварва недоверието - още преди да са направили каквото и да било.

Всичко това обаче може да се промени с осъществяването на някоя от налудничавите идеи на стария режим. Ако наистина създадат "регистър на неваксинираните", то хората в него ще се почувстват като дамгосани, белязани - отделени. Дискриминирани. И ще се сплотят помежду си. Точно както жертвите на фашизма например, са се сплотявали и са организирали съпротива.

Въвеждането на подобна квази-кастова система, ще доведе до мобилизация на кастите, вкл. на огромната такава на неваксинираните. Те ще могат да произведат политически проект, и лидери. Този проект може да е партия, може да е нещо съвсем друго, може дори да е безпартиен вожд или диктатор. Но със сигурност, създаването на каста ще доведе до политическо последствие от нея.

В Испания вече тръгнаха по този път, а из цяла Европа се готвят репресии за неваксинираните. Независимо че много от тях може реално да имат нещо по-добро от ваксина - естествен имунитет от изкарана самата зараза. Говори се за имунизационни паспорти, ограничения в пътуванията без инжекция и пр.

Т.е. лудостта настъпва. А хората не мислят да се предадат, дори "на инат", ще има повече неваксинирани. Т.е. кастата се създава. А с нея и всичко останало...

 

Добри Божилов, писател

Няма коментари:

Публикуване на коментар