Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Цяла София е в подобни незаконни будки, затова кметът е за оставка, а не едно районно архитектче...

Смехотворна е тезата, че 5 будки са незаконни, но големият кмет на София няма никаква вина. Още по-смехотворна става, когато установим, че всъщност в града има хиляди подобни обекти. Т.е. това не е случайност, не зависи от отделен районен кмет, а е цялостна политика. Очевидно корупционна.

Всеки си плаща, но не както трябва - на Общината, за да получи всички документи, а на кмета. И той предава по веригата нагоре - до Вожда на Държавата. А обектът си работи като незаконен.

Дори само тези 5 случая го доказват. Те не са на един собственик. Т.е. излиза, че няколко различни фирми са процедирали по един и същи начин, за за поставят будките си. Това какво означава? Означава централизирана политика.

Г-жа Фандъкова и г-н Гешев, нека попитаме, ще проверите ли всички останали обекти в града? И ще ни кажете ли колко от тях са незаконни. Или бързате да заметете случая, именно за да не гледа никой към общия хаос в града, и за безбройните други безобразия...

Няма нужда да отговаряте, пошегувах се като попитах...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

18.02.2021

 

1 коментар:

  1. Няма да разследваме, защото ще се разкрием. Няма да се гоним, защото ще се хванем.

    ОтговорИзтриване