Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Мангъров и Диктаторът - тайни приятели, докторът ще занулява гласове на опозицията...

Истинският министър на здравеопазването се казва доц.Атанас Мангъров. А не е онзи клоун с ботокса, нито пък главен здравен боец, е онзи гологлавият с униформата.

Погледнете РЕАЛНО ОСЪЩЕСТВЯВАНАТА политика, и ще установите, че тя е точно "мангъровизъм". У нас така го наричаме, има и други имена - "Шведски модел", "модел Лукашенко" и пр.

У нас мерки срещу вируса ПРАКТИЧЕСКИ НЯМА. Никога не е имало тежка карантина, вечерен час, излизане със СМС, поголовни тестове. Няма дори масова ваксинация. Въпреки, че имаме пълния достъп до ресурсите на ЕС, и имаме излишък от ваксини, самата ваксинация я няма.

Т.е. България изпълнява "модела Мангъров", насочен към придобиване на стаден имунитет чрез естествени средства.

Дали това е е по-добрият избор, или е другият - днес никой не знае. Ще се разбере след години. Но безспорното е, че Бойко Борисов е приел доводите на Мангъров, и именно тях осъществява. На думи командва Щабът, а министърът се прави на герой. На дело - управляват Мангъров и Бойко.

И сега самият Мангъров ще "върне услугата" на Диктатора. Ще завлече 2-3% опозиционни гласове, и ще ги занули.

"Девети"  от Добри Божилов

Доцентът изобщо не възнамерява да става депутат. Ако искаше, можеше да иде в някоя далеч по-сигурна партия. И с електоралния заряд, който носи, щяха да го приемат. Колегата му от БАН - Андрей Чорбанов, вече е в листите на Слави Трифонов. И със сигурност ще стане депутат. Мангъров можеше да е там.

Можеше да е и в "Изправи се! Мутри Вън!", за да затвърди позицията им над 4%. Можеше да иде дори в БСП, и да им додаде тия 2-3%, които ги отделят от ГЕРБ.

Но вместо това, той се озова в партията-фантом АБВ, на Румен Петков, чиято единствена функция е да унищожава опозиционни гласове. Има няколко такива основни формации, но тази е най-голямата, и ще завлече най-много.

Част от стратегията на Диктатора за 4-ти мандат, е да убие 15-20% гласове срещу себе си, т.е. те да не се броят. Дори в момента той управлява така - на миналите избори бяха убити 15%. Ако тези гласове бяха у партии, които са влезли, днешното правителство нямаше да съществува.

Зануляването на противникови гласове чрез "фантоми" е стратегия, равна по важност, на корпоративния вот и купуването на гласове. На нея медиите не и обръщат внимание, но всъщност е нещо, в което се влагат реки от пари. И по официален, и по неофициален ред. Официалният е субсидията за всеки, който достигне 1%. Примамка за всякакви политически шмекери и авантюристи. Неофициалният е достъп до медиите, финансиране на кампанията, билбордове, реклами и пр.

Мангъров е всичко друго, но не и идиот. Много добре разбира какво прави. И очевидно го прави съзнателно.

Т.е. тези двама публични "врагове", всъщност работят един за друг... И това не е случайност...


Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

02.03.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар