Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

ЦРУ отрече Гешев да е техен шпионин: Нямаме толкова глупави служители, нашите агенти са задълбочено обучени...

От централата на ЦРУ в Ленгли отговориха на журналистически въпрос, дали Иван Гешев и други български политици, са техни агенти, и поредният "шпионски скандал" с Русия, не е всъщност американска акция срещу Москва.

Говорителят на ЦРУ Спик Толкътив каза следното:

"Операцията в България няма нищо общо с ЦРУ. Това са вътрешно-политически въпроси, вероятно свързани с наближаващите избори. Нашата агенция няма агент с името "Иван Гешев" - нито като официално име, нито като псевдоним. Не виждаме и някакви сериозни разкрития по това разследване. Не са издадени американски или тайни на НАТО. Допускам, че става дума за корпоративен шпионаж, свързан с определянето на конкурентна цена от компания-доставчик, при търг за военна техника. Няма издадено нищо секретно като технология. Това са финансови отчети..."

"Девети"  от Добри Божилов

Впоследствие добави и свои думи, извън официалната позиция:

"Бих добавил и, че ЦРУ няма толкова глупави служители като въпросния "Гешев". Никой наш агент няма по толкова непохватен начин да разобличава руски агенти. По-скоро ще се опитаме да ги превербуваме. Често постигаме успех. А когато не успеем, те знаят, че сме ги разкрили, и ги изтеглят. Но така е по-правилно - по-добре един превербуван от десет, отколкото да пратим десет в затвора. От тях не печелим нищо..." - поясни той логиката на разузнаването.

Известно е, че ЦРУ има най-широката мрежа от шпиони у нас, прокарвана чрез политици, военни и НПО-та. Те обаче не се държат като "слон в стъкларски магазин", като Гешев, а си траят, и изпълняват тихо задълженията си. Вероятно същото правят и истинските руски шпиони... Които "мозък" като Гешев просто няма капацитета да разкрие...

 

Добри Божилов, писател

"Девети", "Задругата", "Заветът"

20.03.2021

(Тази "новина" е шега и художествена измислица, плод на полудяващ ум...)

Няма коментари:

Публикуване на коментар