Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Приятели, нека всеки, който протестира вечер, да пуска по една своя снимка...

Приятели, нека всеки, който протестира вечер, да пуска по една своя снимка. Всеки ден. Протестът може да се огради от полиция, и да се забрани на медиите да го съобщават. Но ако се появяват по няколко стотин снимки всяка вечер, това не може да се спре. Да не говорим за споделянията. НИЕ СМЕ МЕДИЯТА, не сме само протестът, а сме и информационният канал за прогласяването му.
И това е много важно.

Не Априлското въстание ни освобождава от робство, а обществената реакция в Европа, която то поражда. Освобождават ни комитетите на Аксаков, които в Русия правят най-големите вълнения, преди 1917 г. Освобождават ни репортажите на Макгахан. Освобождават ни речите на Уилям Гладстон и статиите на Виктор Юго!
Снимайте се, и пускайте своя снимка от протеста всяка вечер. Аз го правя. Снимките може и да си приличат, но новините, които носят, са различни - за различен ден, и различен протест.
И се вижда, че НАРОДЪТ ОЩЕ Е НА УЛИЦАТА! И Диктаторът не е победил! И няма да победи...
Правете го, приятели, така протестът ни става 100 пъти по-влиятелен... 
 
Добри Божилов, писател

Участник в над 150 протеста, и продължаващ да се бори - до самия край на Диктатурата...

"Девети", "Задругата", "Заветът"

13.03.2021

 


Няма коментари:

Публикуване на коментар