Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Коалиция "Росенец": Слави, Мая, Христо и ДПС триумфално въведоха масово гласуване в Турция...

В един от най-срамните дни в Българския парламент, с крехко мнозинство, "партиите на промяната" коленичиха пред ДПС, и въведоха масово гласуване в Турция.

"Девети"  от Добри Божилов

Т.е. на следващите избори - 10 депутата отгоре за Доган, ако съдим по резултатите от предни избори.

Гласуването в чужбина е екстремно популистка дъвка, която цели да внуши модерност, реформаторство и загриженост за емиграцията. В реал политик обаче то е просто една инжекция допинг в парламентарната група на ДПС.

Единствено в Турция има организация по масово гласуване, с автобуси, раздаване на пари, "консултанти", които да попълват декларации на хора, неговорещи български език, и пр.

В САЩ или Англия никой не прави подобно нещо. 

Така се стига до тотална несиметричност. Всички българи в чужбина имат равни права, но някои са по-равни - поради чужда държавна намеса в нашата политика.

Този процес бе частично ограничен от броя секции. Но вече не.

Всъщност, истината е, че в Турция изобщо не следва да се гласува, защото тя е диктаторска държава. Гласуване в Турция е все едно гласуване при Саддам Хюсеин.

В парламента видяхме ясна Коалиция "Росенец". Доган, плюс скритите му лимонки, пуснати за да крадат гласове анти-Доган. Изборите са след 3 месеца, и тогава всички лъжи ще рухнат. Освен всичко друго, и чисто тактически, решението е глупаво. През лятото има срината активност, а емиграцията съвсем ще бие отбой. Ще останат само на Ердоган лумпените, дето мразят България, и искат тя да бъде унищожена. Да, това е мисленето на изселниците ни.

А Доган е техният проводник тук. И той очевидно вече е подчинил над 51% от Парламента...

 

Добри Божилов, писател

"Задругата", "Заветът", "Девети"

29.04.2021

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар