Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Защо да си „богоизбран“, значи да си роб…?

Защо да си евреин, значи да си роб? Може би подобен въпрос ви звучи брутално, съотнесен към кастата, на която се вменява да управлява света, и да е в основата на всичките му проблеми.
Но всъщност, това е самата истина. Да си евреин, значи да влезеш в система от взаимоотношения, които фактически те превръщат в роб.
Можем да започнем отговора от Библейските времена, когато изведнъж евреите се оказват съвсем официално роби на египетския фараон. Това става СЛЕД като вече са обявени за „богоизбран“ народ, след Авраам, и т.н. Защо след като са „богоизбрани“, в един момент, те се оказват на дъното – роби?
Отговорът е много прост: Защото нито са „богоизбрани“, нито има някакъв Бог, който да напътства действията им. Към момента на поробването им, евреите нямат реално действащ „Бог“, а имат единствено каста от духовници, която говори от негово име, както и собствен еврейски ръководен елит.

"Девети"  от Добри Божилов

Именно тази управляваща класа продава еврейския народ в робство на фараона. Т.е. „богоизбраният“ народ става народ от роби, по волята на стоящите тогава на върха на „еврейската Понци-схема“.
Въпросът има ли Богове, или някаква извънземна намеса по света, ще бъде разгледан отделно. Важният въпрос е има ли към някакъв исторически момент, подобна намеса? И истината е, че в повечето от човешката история, реално функциониращи „Богове“ няма, и всичко си е дело на самите хора.
Което не пречи да се внушава на тълпите някаква божествена предопределеност, с цел те да бъдат управлявани и манипулирани.
Но това отклонение за „боговете“ бе свързано с друго отклонение – Библейският отговор на въпроса, защо да си евреин, значи „роб“?
Съществуват обаче далеч по-важни днешни отговори.
Защо днес да си евреин, значи роб?
Ще си позволя да цитирам една книга на еврейския писател Виктор Островски – бивш агент на МОСАД, осъден на смърт, защото си е позволил да изнесе някои доста нелицеприятни истини. Живее като беглец в Канада.
Та в своята книга, с едноименно заглавие, Островски обяснява защо МОСАД е сред „голямата четворка“ на най-могъщите разузнавателни служби в света, въпреки че разполага с много по-малко ресурси, и най-вече хора. В голямата четворка са още КГБ (ФСБ), ЦРУ и Английските служби. МОСАД, на този фон, разполага само с 1200 души общ личен състав – стотици пъти по-малко от ЦРУ или руснаците.
Но е не по-малко ефективна! Защо…
Защото фактически почти всички евреи по света са агенти на МОСАД. Островски представя това като „работа с местните еврейски общности, от които получаваме подкрепа“. Т.е. службите на Израел ползват безплатен труд и подкрепа от милиони доброволни сътрудници по целия свят. За същото нещо, големите централи, харчат милиарди долари.
С книгата си, Островски по същество „осветлява“ огромна част от еврейската резидентура.
Искат ли обаче всички евреи по света да бъдат възприемани като потенциални шпиони на МОСАД?

Очевидно не. Те са обикновени хора, живеят своя собствен живот.
Но…
Нямат избор…
Евреин ли си, няма къде да мърдаш. Ще помагаш на Израел, защото той винаги е в опасност, и твой дълг е да го подкрепяш, и да не допуснеш втори Холокост. А ако не искаш, може вече да не си евреин, и да бъдеш отхвърлен от общността. А може и нещо доста по-лошо да ти се случи. Всъщност, като евреин, ти си идеалното средство да помогнеш на евреите и като труп. Всеки убит евреин е доказателство за „антисемитизма“, и е средство да се искат компенсации, и специални закони, които закрилят евреите.
Т.е. ако не служиш на МОСАД, то МОСАД може да си послужи с теб и по друг начин. Защото ВЕЧЕ си евреин…
Разбира се, това не се случва масово. Просто защото няма нужда. Връзката с общността, и самата заплаха, са достатъчни, за да те държат в подчинение, и фактически – всички евреи „доброволно“ да сътрудничат.
Да си агент на чужда служба обаче е рисково. Местните могат да те арестуват и вкарат в затвора. Или дори да не го направят, могат да съсипят живота ти. Например – живееш в Русия, имаш бизнес, приятели, уредил си се добре. В един момент КГБ те разкрива като чужд агент. Не отиваш в затвора, но те гонят в Израел. Там нямаш нито работа, нито бизнес, нито приятели… Заедно с теб изтръгват и семейството ти… Мислите ли, че това е нещо добро и приятно?
Но е задължително. Иначе МОСАД не би могъл да бъде не само в „голямата четворка“, но дори сред първите 20 или 30 разузнавания на света. А Израел има нужда от могъщо разузнаване, иначе не би могъл да оцелее в безкрайно трудната среда, в която се намира. И затова – всеки евреин – агент на МОСАД…
Всичко посочено е като извод от думите на Островски, не е моя измислица…
Не е обаче само това.
Съществува още едно глобално задължение за всеки евреин. Това е неофициалният, но задължителен „данък“ в полза на Израел. Реки от пари всяка година се вливат в еврейската държава, под формата на вноски от евреите по цял свят. Всеки един евреин е длъжен да прави такива вноски, под заплахата да бъде отлъчен, или дори нещо по-лошо.
Вноските са различни, според дохода. Ако си доктор или учител, вноската е една. Но ако си бизнесмен, тя е доста по-голяма. Някои от най-богатите бизнесмени по света са евреи – например Марк Зукърбърг от Фейсбук, или Сергей Брин от Гугъл. Евреин беше и вторият човек в „Майкрософт“, и към момента – все още най-голям акционер – Стив Балмър. Те са внесли милиарди „в подкрепа на Израел“.
Тук е интересно да посочим и най-популярния евреин – Джордж Сорос. Който обаче изглежда не внася нищо. Т.е. Сорос е еврейски шмекер, който работи за себе си, но без да подпомага Израел. Поради тази причина и той е почти „персона нон грата“ в самия Израел! Евреин, прокуден от Израел. Разбира се, МОСАД не би се ограничил с толкова малко. Най-вероятно Сорос е вербуван в друга служба, и тя го закриля. Т.е. той плаща на нея. Говори се, че това е ЦРУ, но сигурни сведения няма.
Така или иначе, глобалният еврейски данък е факт, и мислите ли че евреите са щастливи от него? Щастливи ли са, дори сега, когато виждат серията от корупционни афери в Израел, и как е било крадено и грабено там? Те да дават пари „в полза на Израел“, и накрая – израелските политици да ги крадат…
Само че – избор няма…
Апропо, въпросът с морала в Израел е засегнат и от Островски. Той посочва, че им промиват мозъците с мантри за национален дълг и отговорност, а в същато време – босовете на службите ползват проститутки и се друсат с наркотици. Борим се за Израел, ама…
Въпреки това, евреите по света нямат избор, и си плащат.

Има и изключения, разбира се. От всяко робство някои успяват да се измъкнат. Освен Сорос, друг подобен пример е гениалният шахматист Робърт Фишер. Който… самият той стана антисемит. Трудно ще намерите човек, който да е охулвал повече евреите, от… евреина Фишер. Защо?
Ами много просто защо – като станеш антисемит, та си и евреин като произход, и никой не смее да те пипне. Иначе като намачкат някой такъв, евреите създават настроения срещу себе си. Т.е. Фишер се е изнизал от еврейския данък, и вероятно – от задължението да бъде агент, като се е направил на луд, и е започнал да псува евреите.
Между другото, той използва същия подход и през 90-те, години, за да изкара едни пари в Югославия. Тогава тя беше под санкции, а сръбски милионер плати за шахматна среща Фишер-Спаски (повторение на великия мач за световната титла). Фишер, като американски гражданин, не можеше да участва, заради санкциите. Но той се направи на идиот, участва и взе парите. После го обявиха за глобално издирване, а той избяга в Исландия, където и остана до края на живота си.
Но да се върнем на евреите.
Те се намират в архитектура от правила, която фактически ги поробва. И повечето евреи нямат особен избор, защото се раждат такива, и още в семейството биват вкарани в „системата“. Те не могат да излязат от нея, дори не само заради репресиите, но и защото ползват вътре привилегии при намиране на работа, стартиране на бизнес и пр.
И с това стигаме и до третия но не най-маловажен пример как са поробени.
Евреите действат в сектантска схема, която обаче ги прави неподходящи да работят извън нея. Тя ограничава възможностите им.
Например ако сте еврейски бизнесмен, вие сте длъжен с предимство да наемате други евреи. Това е добре за тези евреи, но едва ли е най-доброто за бизнеса ви – защото ограничава избора ви. Или поне – раздува разходите. Ако вместо качествен специалист, трябва да наемете евреин, това води до понижаване на качеството. А ако все пак наемете и специалист, не можете да уволните евреина. Т.е. повишават се разходите.
Нека погледнем обаче обратната страна – ако сте евреин, вие ползвате някакви привилегии, в резултат на тази еврейска система. Но бихте ли могли да оцелеете извън нея? Можете ли да си намерите същата работа, ако не сте евреин?
Не. Много рядко и много трудно.
Истината е, че евреите виреят само в бизнеса помежду си, именно защото се подкрепят едни други. Но това ги прави неконкурентни навън. А все пак, основната част от бизнеса по света НЕ е в ръцете на евреи. Те са силна и богата общност, но е абсолютна глупост да се твърди, че евреите държат всичко, и „управляват света“. Не е така. Евреите – тия на върховете, управляват основно евреите в низините. И ги експлоатират безогледно. Поставили са ги в много здрава хватка, и онези няма къде да бягат.
Ситуацията много прилича на тази с циганите в България, които са поробени от собствените си цигански барони. Никой не мачка така циганина, като друг циганин. И този етнос е фактически затворен, смачкан, и поробен. От своите. Същото е с „богоизбрания народ“…
Всичко това се отнася и до „новите евреи“ – група от амбициозни, но не много умни хора, които тръгват да влизат в еврейската общност, подмамена от очаквания за облаги, постове и пари. Приемат ги, но след като платят цена, която няма да избият и 3 поколения после…
Защото робът никога НЕ Е НА ПЕЧАЛБА. Робът единствено може да бъде лъган, че не е роб. Именно, за да стои и да робува, докато си мисли, че печели…


 (следва)

Добри Божилов 

10.05.2020

 

Няма коментари:

Публикуване на коментар