Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Израел създаде свое "ДПС"... Държавата на "най-умните на света", тръгва по нанадолнището...

Израел направи поредна крачка, която доказва тезите ми в започнатата от мен книга, наречена "Антисемитска комедия".

Миналата нощ 8 израелски партии се споразумяха за съставяне на правителство, и поставяне на край на 12-годишното управлнеие на Бенямин Нетаняху.

"Девети"  от Добри Божилов

До тук добре. Но за прав път в историята, в израелския кабинет ще влязат представители на арабските партии - начело с близкия до "Хамас", Мансур Абас. Арабите, с право на глас, са около 20% от населението на Израел. До момента, в цялата история на тази държава, никога не е преминавана "червената линия" арабските партии да участват във властта.

Разбираемо защо - виждаме го в България с катастрофата, наречена "ДПС".

Но при Израел е много по-опасно. Тази страна е де факто в постоянна война. Няма НАТО и ЕС като закрила. Разчита основно на собствената си армия, и е оградена от радикализирано палестинско население. Има и десетки постоянно активни терористични групи наблизо.

Бъдете сигурни, че в подобна ситуация, България не би допуснала влияние на ДПС във властта. Ние го допускаме, в рамките на ограничена държавност и част от ЕС. Но ако всичките ни съседи искат да ни убият, една про-турска партия би била или забранена, или пратена в глуха опозиция.

Евреите обаче, очевидно не са толкова умни.

Събитията там са продукт не просто на политическата конюнктура, и на някакви сделки. Голяма част от самото население поддържа този процес. Хиляди народ са по улиците. Т.е. самите обикновени евреи, които служат по 3 години в армията, и постоянно са под риск от бомби и тероризъм, самите те допускат "вълка в кошарата".

Държавата на "най-умните в света" очевидно тръгва по нанадолнището... 

 

 ("Антисемитска комедия" следва, очаквайте продълженията...)

Добри Божилов 

03.06.2020

 

1 коментар:

  1. Сообщество «Переводы»
    Как Нетаняху потерял американских евреев
    Завтра рекомендует
    https://zavtra.ru/blogs/kak_netaniyagu_poteryal_amerikanskih_evreev

    ОтговорИзтриване