Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Глупак е онзи, който вярва, че Жан Виденов е човек на Гергов...

 

Глупак е онзи, който вярва, че Жан Виденов е човек на Гергов. Да припомня - през 1995 му приписваха олигархични връзки, кръгът "Орион", ала бала. Накрая се оказа, че Жан не е откраднал нито 1 стотинка! 

"Девети"  от Добри Божилов

И не само това - той е единственият премиер, който се сби не само със Сорос, но и с местните мутри от "Мултигруп". Отряза им схеми за милиарди с "Кремиковци" и "Булгаргаз". И най-вече - той е единстевният премиер, който се скара дори с Русия! И изгони "Газпром", с опитите му да завземе газопреносната мрежа. По-късно, "сините русофоби" подариха газта на Русия, заедно с Лукойл и много други стратегически обекти.
Много лесно е да се плюе по един човек, но хората се съдят по делата им. Жан е можел да бъде милиардер - като Бойко, Костов, Царо и всички останали. Да бъде много по-богат и от Гергов. Но не е станал такъв.
Толкова по въпроса за мисленето му, и за това какъв е...

 

Добри Божилов, писател 

"Задругата", "Заветът", "Девети"

05.07.2021

Няма коментари:

Публикуване на коментар