Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Как се промиват мозъците в 3 клас - "правата на българите били погазени едва след 1946 г."...

 
Обществото ни е много напреднало в разложението. Не знам има ли спасение за него вече.
Това, което виждате на картинката, е тетрадката по История (Човекът и Обществото) за 3 клас.
В нея има брутална лъжа! Лъжат децата за историята, манипулират ги, за да мислят в определена ЛЪЖОВНА посока.
Абсолютно НЕ Е ВЯРНО, че правата на българите са ограничени след 1946 г. Това е срамен опит на група фашисти, психо-десни и реститути да напишат лъжовна история.
Ограничените права започват през 1923 г. с преврата срещу Ал.Стамболийски. Следва гражданска война и няколко преврата.
Последният преврат е през 1934 г., а от 1935 г. имаме едноличен царски режим.
И сега четете най-важното - партизани, ятаци, социалдемократи, руски шпиони и пр., ВСИЧКИ ТЕ ДО 9 СЕПТЕМВРИ СЕ БОРЯТ ЗА "ВЪЗСТАНОВЯВАНЕ НА ТЪРНОВСКАТА КОНСТИТУЦИЯ". Това е ключов момент от идеологическата рамка.
Конституцията е погазена още от режима преди 9 септември.
На 9 септември на власт идва смесено правителство, в което не доминират комунистите. Има социалдемократи, земеделци и пр. Всички те идват под знамето на "възстановяване на Търновската конституция".
Това е обективната истина, от този толкова близък период, има огромно количество документи.
В България репресиите започват сред разгрома в Първата световна война, когато възникват вътрешни конфликти. Същото се случва и на много други места в победените страни - в Италия се стига до Мусолини, а в Германия има първо комунистически бунтове, а после и нацистки. Всички загубили Първата война страни, изпадат в тежка ситуация.
В България тя се претворява в убийството на Стамболийски, няколко недемократични правителства, вкл. това на "кървавия професор" Ал.Цанков.
Известна демокрация има само между 1932 и 1934 г. Следва отново преврат и царски режим.
Пълен цинизъм е да позволим на престъпната шайка на психо-десните, да промият мозъците на децата ни.
През комунизма е имало престъпления, и те трябва да се изучават.
Но хиляда пъти по-престъпно е да се прави опит престъпленията да се припишат само на комунизма, и един отвратителен режим преди това да се реабилитира.
Родители, бдете, четете учебниците. Измамите са навсякъде! Едно дете в 3 клас няма дори да знае да попита, ще "попие" написано направо!
А на тези, които са направили това, им казвам - преди 9 септември едни хора правеха същото, и си довлякоха Народния съд. Внимавайте! Това не е закана, а предупреждение! Аз съм чел историята внимателно, и на готово ви казвам онова, което вие отказвате да прочетете, и да се поучите...

Добри Божилов
04.05.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар