Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Самопризнание! Аз измислих фалшивите новини, дето клатят държавата. Аз съм виновен, а не Бойко и висшата му кадърност...

Днес вицепремиерът Каракачанов прати ДАНС по следите на "фалшивите новини", които клатят цялата държава.
С цел да спестя разходи на бюджета и да помогна на правосъдието, незабавно признавам, че аз съм виновен за всичко.
Аз измислих новината за бежанците на военни летища, аз измислих и тази за презаселването на Странджа, аз измислих острова на Бойко, аз измислих любовницата в Испания (това може и да не е фейк, но поемам отговорност и за него), аз измислих всяка друга фалшива новина, която може да е бутнала 1 атом от солидната конструкция на гербо-патриотичната коалиция.
Самопризнавам се като ВИНОВЕН. Правя го веднага, след като Каракачанов заплаши с ДАНС, което ме вкарва и в косвеното доказателство "гузен, негонен бяга". Освен това, престъпникът винаги се връща на местопрестъплението, и ето - аз сега се връщам, за да огледам да не съм забравил някое доказателство, като самото ми връщане, само по себе си, е доказателство за вина.
Аз съм виновен! Аз клатя държавата, не е виновна висшата "дипломация" на Бойко Борисов, не са виновни "калинките", не са виновни ония дето псуват майките с увреждания, не са виновни придворните футболисти и тенисисти, не е виновно дори "международното положение".
Аз съм виновен, и си самопризнавам.
Нещо повече - самопризнавам се не само за автор на фалшиви новини, но и за РУСКИ ШПИОНИН!
Аз предадох страната си, и в изпълнение на заповедите на КГБ, ежедневно и ежечасно подривах България, и нейната евро-атлантическа ориентация. Ако не вярвате на това ми самопризнание, вижте всичко, което съм писал в последните години!
То не беше от искрена русофилия, както ви лъгах. То беше, защото съм шпионин на Путин, и искам да извадя България от единствено правилния път на ЕС, хомосексуалните бракове, джендърите и изпращането на хиляди наши войници на хиляди километри да бранят огромния български интерес там.
Самопризнавам се като шпионин на Русия, вредих на България, но се надявам на снизхождение (след като съм си самопризнал).
Надявам се на незабавната реакция на службите, защото истински се страхувам от отмъщението на Москва. Вероятно "Новичокът" за мен вече е раздаден на моите доскорошни колеги - руските агенти, и върви към мен. Ще ме отровят всеки момент, единственото ми спасение е закрилата от НАТО, ЦРУ и съюзническите служби.
Министър Каракачанов, искрено Ви моля да ме спасите. Знаете, че Москва не прощава на предателите, а аз току що я предадох!
Макар че да предадох и тях, преди това предадох и страната си, аз все още съм Български гражданин, и имам право на закрила от България, от НАТО и от всички съюзници!
Ако ме защитите, ще ви разкрия всичко, което знам, за руските хибридни операции, хакерските войски, за намесата в чужди демокрации и за дълговечния стремеж на Русия да пороби България.
Ако се съмнявате в последното, прочетете най-новата книга на г-н Иво Инджев, и след това ще ме приемете насериозно.
И най-накрая признавам и най-големия си грях. Със сайта ми "Гъдел Нюз", аз не само разклатих държавата до 10 по Рихтер, но и създадох модел за подражание. В момента стотици младежи-безделници са създали подобни сайтове, и денонощно бълват фалшиви новини, които рушат Председателството, атлантизма и висшите западни ценности. Признавам, че дори след ареста ми, и доживотния ми затвор (ако ме пуснете по-рано, руснаците ще ме убият), дори след това, проблемът с фейк-новините няма да приключи, защото подражателите ми ще продължат!
Надявам се на своевременната Ви реакция. Надявам се също на скорошно приемане на закони срещу фалшивите новини. Които ще прочистят както Интернет пространството, така ще забранят и лъжите в предизборните кампании, които както и да го погледнем, са си най-голямото съсредоточие на фалшиви новини изобщо...

Искрено Ваш,

Добри Божилов
(за контакт - виж "Контакти")

1 коментар:

  1. Е, браво - много хубаво .Чудя се защо са ми забранили профила , а то защото съм разпространявал "фалшивите" Ви новини. То сега вече се водя съучастник. И след като ДАНС вече ми забрани профила(не блокира , а забрани - има огромна разлика.В момента само те имат достъп до профила ми - никой друг , дори самиа аз) следващата стъпка е да ме вкарат в затвора - така бе обещал Каракачанов , но това не ме притеснява.Поне няма да си сам - двамата ще сме и ще си разказваме "фалшиви" новини колкото си искаме.

    ОтговорИзтриване