Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Абе, идиоти, щом БСП са се доредили до нapko-пари, представете си какво е в ГЕРБ...

Гледам с нарастваща насмешка истерията около Митьо Очите, БСП, Бойко, ГЕРБ и как всички се замерят помежду си чий човек е.
А най-смешно ми е, че ГЕРБ побежвават в пропагандата и успяват да внушат, че БСП е "чадърът" на наркомафията, тя е свързана със сенчестия бизнес, и там е проблемът на държавата. Сигурно е нормално ГЕРБ да победят в пропагандата - нали държат почти всички медии, заедно с Пеевски.
Но тезата е абсурдна. Партия, дето от 10 години е в опозиция, тя да е закрилникът на организираната престъпност. Ми то това ще е най-идиотската организирана престъпност в историята.
Всъщност, чисто логически, такава не може да съществува. Ако хипотетично нарко-мафията избере опозицията да я закриля, тя много бързо ще изчезне. Защото управляващите, със закрилата на службите, ще си създадат собствена нарко-мафия, и ще я наложат на пазара. Старата ще иде по затвори и лагери, или направо в гробищата. Както се случи с ВИС-2 като Бойко Борисов стана главен секретар на МВР и изпозастреляха всички от тази групировка. Разчистиха терена на СИК.
БСП може да е набарало някой лев от Митьо Очите. Те умните подземни босове обичат да плащат на всички, за да имат гаранция, ако се смени властта.
Но това само БСП да е взела, е глупост. БСП е взела някакви трохи. Големите пари са отишли в  полицията, ДАНС, прокуратурата, съда. Т.е. в ГЕРБ и ДПС, които ги контролират.
Ако БСП са се доредили до нарко-пари, представете си какво е в ГЕРБ. След като си представите, пак гледайте телевизора на Бойко и КОЙ...

Добри Божилов
08.08.2018

1 коментар: