Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Това са комерсиални продукти, издавани единствено с цел да вземат парите ви. Аз, като писател, НЕ ЗАСТАВАМ ЗАД ТЕЗИ СИЛНО СЪКРАТЕНИ И ОСАКАТЕНИ ВЕРСИИ НА ТВОРБИТЕ МИ. По-добре ги четете безплатно - на файл, от библиотека, от приятел и пр. Но купувайки книги от издателства, знайте че нищо не отива за авторите. Заклинанията, че така се поддържа българската култура, са пълна лъжа. Всичко отива у издатели и посредници. Една по една, книгите ми се преиздават от самия мен - като автор... Засега налични са третата от серията за Задругата - "Сказанието", както и "Гай Балоний". Всички така издадени книги, са в пълна нередактирана версия - средно 30-40% повече. Не хранете издателското статукво, писателите не печелят нищо...

Вие от коя част от България бихте се отказали, с оглед на това, че скоро ще станем мaлцинство и ще трябва да делим държавата?

Вие от коя част от България бихте се отказали, с оглед на факта, че вървим към това да станем мaлцинство?
Скоро ще трябва да делим държавата. Идеята да се изгонят всички не-бългaри не би сработила, по-скоро биха унищожили те нас. Остава разделение.
Югът е по-развит икономически и инфраструктурно. Но пък точно там са най-рисковите територии, и граничим с Тypция.
Но пък в Севера населението неудържимо се топи.
Реално там е по-подходящо да се преместят не-бългaрите и границата да е по Стара планина...
Какво мислите, въпросът е сериозен...

Добри Божилов, Фейсбук
30.08.2018

Няма коментари:

Публикуване на коментар