Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Правото на ония от "боята" да живеят според "традициите" си, е хиляди пъти по-опасно от убийствoтo на всеки журналист...

Убийството на Виктория Маринова отприщи вълна от конспиративни теории и още по-конспиративни контра-теории от правителството.
Истерията, която се получи, няма нищо общо с Виктория, нито дори със свободата на словото. Това е поредно изригване на народа срещу Бойко Борисов, който до такава степен е мразен, ненавиждан и омръзнал, че и най-малкият повод се превръща в мега скандал. Не е нужно дори да е убийство - може да са кози в Странджа, ръждясала ограда, или дори само слухове, че се карат бежанци.
Това не може да продължи още дълго. Нещо ще се промени, Бойко под някаква форма, трябва да се оттегли.
Но случаят с Виктория е далеч по-важен от една друга гледна точка - тази, че съжителстваме с човешки подвид, който доста се различава от нас, има други ценности, разбира живота по друг начин, и тези разбирания, реално ни поставят в опасност.
Думата "подвид" не следва да се приема обидно. Ние - белите, също сме "подвид" на човешката раса. Подвидове съществуват, никой вид не е еднакъв във всичко. Реално това не е и възможно, защото пълната унификация би довела чисто генетично - до натрупващи се грешки, и до загиване на вида. Разнообразието е необходимо за съществуването.
Но това не променя факта, че в подвида, наречен "цигани" има твърде много разбирания, традиции и правила, които са в коренно противоречие с нашите. И разрастването на бройката на тези хора, и позволяването им да са заедно с нас, но да не спазват нашите правила, а да запазят своите, това е ОГРОМЕН РИСК ПРЕД НАС.
И този риск е много по-голям от убийството на който и да било журналист. Дори да убият Сашо Диков или Мартин Карбовски, това би било далеч по-малко като вреда, от случващото се около циганите.
Циганите не ценят живота както нас. Те работят по по-друг начин. Там цената на отделния циганин е по-малка, а рисковете се компенсират от "бройката". Циганите раждат по много деца, защото оставят доста от тях и да измрат. Това е приблизително практиката на хората от преди няколко века, когато не е имало здравеопазване, образование и грижа за човека.
Ние вече сме еволюирали, но те не са. Те живеят по тези правила - ще народим много циганета, пък което оцелее.
Подобно отношение към собствените им деца, разбира се, се пренася и към всички други. Никое бяло дете не струва повече. Ако циганинът е склонен да приеме своето дете като жертва, какво остава за чуждото? Т.е. изначално човешкият живот има по-малка стойност. Затова и наблюдаваме абсурди от типа да се осакатяват деца, само за да могат да просят, или да се хвърлят под коли - за да се изнуди шофьорът после да им даде пари, та да не викат полицията. Рискуват живота на детето.
Циганите имат различно отношение и към жените. Там булките се продават. Те са стока. Т.е. жената не е човек, тя е стока.
Но по-трагичното е, че не става дума дори за жени, а за малолетни момичета. Циганите пускат собствените си дъщери да се женят, сношават и раждат на по 12 години. Кой нормален бял баща ще позволи това?
При тях не само е практика, но и се насърчава!
Това фактически е педофилия, но при тях е "просто традиция".
При циганите понятие "изнасилване" не съществува. Мъжът е в правото си да насили жената, това е съвсем нормално. Цигани, осъдени за подобно престъпление, не разбират защо са ги осъдили. В техния свят изнасилвания се случват постоянно, никой не се оплаква.
Тези "ценности" обаче, не остават само в общността. Те излизат и извън нея, затова и основната част от изнасилвачите са точно цигани. Те го правят, без да разбират, че е нередно. Страдат и бели момичета, които се травмират за цял живот.
Селяйдин или Северин, вероятно изобщо не е приемал за ненормално това да спре красивата българка, която тича, да я пребие и да я насили.
Най-вероятно, той не възнамерявал да я убива. Но поради напиване, а може би и поради съпротива, може би и поради надрусване с наркотици, неясно защо, но той накрая я убива. Обикновено рядко се стига до там, достатъчно е само да я насили, унижи, пребие и да я остави безпомощна и стенеща.
Но в този случай - може би и поради страх, е решил и да я убие. Може и да го е направил спонтанно, а да не е предварително замислено. Но я е убил.
И в този момент стигаме до равносметката. Тя е най-важната част от тази статия.
Коя е Виктория?
Млада жена с дете, която се е образовала, имала е чувствителност по обществени теми, и е искала да е активна, за да променя нещата. Т.е. виждаме добре отгледано бяло момиче, в което са инвестирани с години огромни ресурси, за да стане достоен член на обществото. Това момиче е имало мечти, планове, и е положило огромен труд, за да постигне нещо.
И в един момент... В един единствен момент, то е брутално смазано, унизено и превърнато в обикновено парче месо за задоволяване на първични страсти. Накрая е и убито. Всичко свършва.
Качествен човек, с труд и усилия, човек с огромна стойност, е унищожен от някакво "зомби", изскочило от храстите и преследващо нагона си...
Това струва ли ви се рационално? За колко време се създава и отглежда един такъв качествен човек, и за колко време едно "зомби".
Съотношението не е в полза на човека. Белият не може да оцелее ако ражда малко и инвестира много в качеството. В същото време циганинът ражда много и не инвестира в нищо. Само в бройка. Накрая "зомбито" изскача и убива за нищо време цялата многогодишна "инвестиция" в качество и разум.
Считате ли, че това трябва да се случва?
Но то се случва! Защото някакъв изкривен мозък е решил, че хората са равни и всеки трябва да живее в обществото според СВОИТЕ правила. Не според общите правила, а според СВОИТЕ.
Циганите имали традиции и трябвало да ги спазваме. Точно както мигрантите имат. Точно както и всякакви преселници от всяка точка на света.
Всички хора имали права.
А задължения нямат ли?
Неолибералното мултикултурно общество, което ЕС ни налага, реално ни убива. Защото като освободиш всякакви под-видове от задълженията на базовото общество, то самото се разпада. Обществото се крепи на задължения и правила. Без тях няма общество.
Казано по-просто, циганската свободия е пълно крушение за България. Не е само тя. В Германия е свободията на мигрантите. Резултатът е същия. Но в България това с циганите е най-важното. То ни е приоритет.
За да съжителстваме с циганите, следва или те да бъдат заставени да приемат общите правила, или да бъдат изолирани. Не е задължително да живеем заедно. Не е казано, че те ще предпочетат нашите правила. Но ако не го направят, трябва да живеят отделно.
Не можем да ги оставяме да разсипват нашето общество, защото "имали права". Те имат права, само дотолкова, доколкото не рушат нашите права.
Съществува малка група цигани, която се е интегрирала и живее нормално. Тя доказва, че е възможно. Това трябва да е моделът за всички.
Но отказът им да го прилагат, не може да води до наш отказ от нашите закони, от нашите собствени традиции, та дори от нашия собствен живот.
Случилото се на Виктория може да се случи във всеки един момент с всеки от нас. Може да се случи в парк, градинка, дори в дома ви! Под-видът, който не приема дъщеря ви за човек, а само за месо за секс (така както приема и собствената си дъщеря), този под-вид е опасен за дъщеря ви. И вие имате право да се съпротивлявате, и да не се съгласите.
Разбира се, ясно е, че ситуацията на белия класически работещ човек е много тежка. Ние сме покорени от ЕС, който иска да ни налага именно тези вредни за нас правила - да стоим, да не правим нищо за самозащита и да "уважаваме ценностите им". Ценности, които ни убиват.
Без ЕС бихме претърпели сериозни икономически загуби, от които много хора се страхуват. Така, заради парите, търпим ЕС. Но той ни налага реалност, която ни убива. И в която убийствата ще стават все повече, защото циганите стават все повече, а контролът върху тях става все по-слаб.
И тези проблеми ги има и в Германия, и във Франция, навсякъде където мултикултурализмът се е наложил. И там мигранти изнасилват и унижават местни. И там убиват. И се случва все по-често. Влошава се положението.
От което логично следва влошаване и тук.
Не е ясно колко живота трябва да се загубят, за да се опомним. Те не са малко загубените - десетки са вече избитите от цигани, които дори не разбират, че са направили нещо лошо.
Вероятно ако зачестят и стигнат някаква критична граница, ще се пробудим. Но така - малко по малко, и държавата потулва после напрежението, засега просто още спим. И чакаме следващия заколен.
Дано когато се пробудим, да не е късно. Дано по-скоро народът разбере, че правото на циганите да живеят "според традициите си" е по-опасно от убийството на всеки журналист...

Добри Божилов
11.10.2018

1 коментар:

  1. Поздравления господин Божилов. С дълбока скръб и тъга прочетох публикацията Ви, толкова актуална, честна и тревожна за съдбата на нас - БЪЛГАРИТЕ. И за съжаление, вече съм песимист за оцеляването ни.

    ОтговорИзтриване