Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Ако и това е законно, направо закривайте тази Комисия... По-азбучно няма да намерите - частна компания дала на министър 200 хил. лв.

Ако и този път се окаже, че "всичко е законно", призовавам да се закрие КПКОНПИ (Комисията "Антикорупция").
Защото "по-азбучен" пример за корупция никога няма да се намери. Частна компания е дала на министър повече от 200 хиляди лева облага! Срещу какво?
Ако и това се покрие и замаже, значи всичко може да се покрие. Значи няма, и не може да има, нито една корупционна сделка в България.
Както и да се "върти и суче", този апартамент е твърде скъп, за да е просто "подарък от Кръстник". Никой Кръстник не прави такива подаръци.
Освен това, чисто формално, този апартамент се води собственост на фирма. Дори да измислят някакъв близък до Горанов като собственик, то подаръкът е от фирма. От търговско дружество.
Нарушение и на конфликтите на интереси, и на НК.
Вижда се от 1000 км.
Ако Комисията "Антикорупция" потули и това, значи нейната цел е да потулва корупцията, а не да я разкрива.
В този смисъл, ако я закрием, ще помогнем на борбата с корупцията...

Добри Божилов
23.11.2018