Приятели, не купувайте книгите, с автор "Добри Божилов", пускани от издателство "Лексикон". Те се преиздават от автора, при това в ПЪЛНА версия, а не съкратени, и можете да ги поръчате от тук... Това е единственият начин да подпомогнете автора, и се отнася не само до мен, а до всички автори. Издателствата са посредник, който ограбва труда ни. От книга на стойност 20 лв., авторът получава 0,50 лв. По-добре четете в "Читанка", отколкото да давате 19,50 лв. за всеки друг, но не и за автора. Не вярвайте на клетви на издателства, че подпомагали литературата. Те издевателстват над нея, готови са да дадат реки от пари по адвокати, за да тормозят авторите, но не и да дадат същите пари на самите автори. Затова - поддържайте пряка връзка с писателя, купувайте само ДИРЕКТНО от него...

Пред очите ми КАТ пусна човек, само защото "го видели по телевизията"... Как тия шубета ще скочат на Д.Радева? Браво за сценария, Бойко...

По повод случая с Деси Радева, да ви разкажа един друг случай.
Преди време един приятел - шеф на офиса на западна компания, ме взе в колата си. Офисът е 20 души, не говорим Кирил Домусчиев.
Та качихме се в колата и вървим. Спира ни катаджия.
Взима документите и вижда, че този човекът предния ден се е снимал с някакви политици. Просто го показали по телевизията, нали ходят по разни приеми.
И оня само дето не козирува, стана по-нисък от земята, господине извинете, разбира се...
И го пусна, край на проверката. При това човекът не е искал това! Онзи го позна и вика: "Вие нали сте този там", и се кикоти.
И ни пусна.
Та сега някакъв келяв катаджия, дето го е страх от селски кмет, се изтапанил на НСО и на Първата дама!
Уникално! Оскар! Браво за сценария, Бойко!

Добри Божилов
23.11.2018